Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen még nem történt az X-faktorban, négyen is kiestek az első élő showban

Ilyen még nem történt az X-faktorban, négyen is kiestek az első élő showban

Színes

Ilyen még nem történt az X-faktorban, négyen is kiestek az első élő showban

Színes

Helmeczi Benjamin 10:10

A rajongók neheztelnek az RTL Klubra, hogy ilyen gyorsan le akarja zárni az idei tehetségkutatót.

Szombaton került sor az idei X-faktor első élő showjára, amit a 12 versenyző közös dala nyitott meg. A 2019-es tehetségkutató mindössze öt élő adásból fog állni, ezért az első showban máris négy versenyző esett ki. A rajongók közül emiatt sokan neheztelnek az RTL Klubra.

„De jó volt még akkor az X-faktor, amikor párbajok voltak és minden héten csak egy előadó esett ki.. nekem nagyon hiányzik”

- írja az egyik néző.

Az idei X-faktor nem változtatott a korábbi szabályon, vagyis ha egy produkció legalább három mentor tetszését elnyeri, azt a versenyzőt leültethetik a kihelyezett négy szék közül az egyikre, jelezvén, hogy ő már biztos továbbjutó. Így jutott tovább a következő élő showra Manuel, Ruszó Tibi, Dárdai Blanka és Burai Renátó.

A maradék nyolc versenyző a veszélyzónába került, akikre egy második körös szavazáson voksolhattak a nézők. Az így kialakult eredmény alapján távozott a versenytől Anti bácsi, Huszár Aletta, a C.O.O.L. és a Speranta.

Az X-faktor első élő műsorának produkcióit az rtl.hu-n tudjátok megnézni. A 12 versenyző közös dalát alább hallgathatjátok meg, ami kifejezetten az élő showra készült.

Borítókép: RTL Klub