promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válik Rogán Antal és felesége
Borítókép:  Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília a Hungaroringen. Forrás: 444.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília tizennégy év után mondanak búcsút egymásnak.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya közleményben jelentette be, hogy Rogán Antal és felesége, Cecília külön utakon folytatják:

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.
Rogán Cecília
Rogán Antal”

Rogán Antal 2006-ban ismerte meg feleségét egy kiállításon. Korábban Cecília az alábbiakat mondta a Blikknek:

„Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam.”

A 24.hu információ szerint a házaspár már októberben szakított, és a miniszter már akkor elköltözött abból a Felhő utcai luxusingatlanból, ahova pár hónappal korábban költözött a család.

Csütörtökön Vitray Tamás jelentette be, hogy 87 évesen agglegénykényt folytatja tovább életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás