promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elválik feleségétől Vitray Tamás, a 87 éves legendás tévés már el is költözött
Borítókép:  Vitray Tamás és Kállai Bori. Forrás: nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vitray Tamás, és az operettprimadonna, Kállai Bori közösen döntöttek úgy, hogy külön folytatják.

Vitray Tamás a Story magazinnak nyilatkozott magánéletéről, ahol többek között elmondta, hogy a bíróságnak nem lesz nehéz dolga, hiszen az anyagiakban megállapodtak Kállai Borival.

„Harminckét évnyi házasság után egyetértésben döntöttünk így. Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan. Amúgy sok évvel ezelőtt egyszer már kipróbáltam az agglegényéletet, nem félek az egyedülléttől, bár igaz, ami igaz, akkor még jóval fiatalabb voltam. Most lettem igazán agglegény”

– mondta a legendás tévés, aki azt is elárulta, hogy fia támogatják lépését, és már el is költözött volt a közös otthonból.

A Story megpróbálta Kállai Borit is szóra bírni, ám a művésznő nem nyilatkozott. A Blikk mindehhez annyit tett hozzá, hogy az operettprimadonna korábban elmondta, hogy ő és Vitray Tamás sohasem veszekedett, ám abban biztos, hogyha fiatalon találkoznak, akkor nem maradnak harminckét évig együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás