Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka: Sok mindenen változtattam, nem szeretnék pojáca lenni

Majka: Sok mindenen változtattam, nem szeretnék pojáca lenni

Színes

Majka: Sok mindenen változtattam, nem szeretnék pojáca lenni

Színes

TK 10:50

Idén lett 40 éves Majka, az esztendő pedig több változást is hozott az életébe.

Augusztus elején kerek évfordulót ünnepelt Majka.

 

A hét elejétől pedig a TV2-n fut saját gyártású vetélkedője a „Nyomd a gombot, tesó!” Ennek apropóján a Lokálnak mesélt a show-ról, aminek ő a házigazdája is:

„Egy évvel ezelőtt találtam ki a játékot, aztán megvette az ötletet a TV2, és közösen csináltunk egy tévéműsort. Mindig is foglalkoztatott egy új, eredeti formátum létrehozása. Egy olyan gameshow-t képzeltem el, ami modern, pörgős, és a képernyőn éppen olyan élvezhető, mint maga a forgatás. Nagyon tetszett a közös munka, és a jövőre nézve is van pár ötlet, amely ígéretes lehet. Nem csak napi szórakoztató műsorokban gondolkodunk. Mindent lehet, ami a tévében működik 2019-ben. A tévézés egy másik önmegvalósítási formám, de én a színpadon vagyok otthon. Persze igyekszem mindenhol maximálisan teljesíteni, ám nyár óta kicsit visszavettem. Idén már másfajta koncepció alapján működik a zenekar. Több idő jut pihenésre. Most voltunk például egy amerikai road tripen a gyerekekkel, amit azonban nehéz lett volna anélkül finanszírozni, hogy sokat foglalkoztatnának.”

Nyomd a Gombot Teso ! Holnap 20:20kor!!

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Az énekes hozzáállását az élethez nagyban befolyásolta, hogy megérte a negyedik X-et:

„Sok mindenen változtattam, és ezt már a szülinapom után egy nappal megtettem. Olyan dolgokra gondolok, amelyeket általában egy 40 éves családapa szokott csinálni. Nem szeretnék pojáca lenni, aki úgy viselkedik, öltözik, mint egy 18 éves tini.”

Az év egyik legnagyobb zenei szenzációja is a nevéhez fűződik, ugyanis újra egy csapatot alkot Curtis-szel.

 

„Nem gondolnám, hogy bármit az életben azért csinálnék, mert más mondja. Hiszem, hogy Atika jó útra tért. Ha nem így lenne, nem lennénk újra együtt.”

Borítókép: Instagram.