promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget érhet a háború, Nótár Mary kibékülne L.L. Juniorral
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nótár Mary és L.L. Junior három éve nem beszélt egymással.

Hatalmas veszteség érte nyár végén L.L. Juniort, egy közlekedési balesetben elgázolták kisebbik fiát.

 

A gyász okán Nótár Mary felkereste az énekeset – írta meg a Blikk.

„Megkerestem Juniort, hiszen bármi is történt köztünk a múltban, én mélyen együttérzek vele, osztozom a fájdalmában. Szerettem volna, ha tudja, mellette vagyok. Válaszolt is, váltottunk pár üzenetet. Nagyon sajnálom, ami vele történt, felfoghatatlan fájdalom”

– mondta az énekesnő.

A két zenész között három éve fagyos a viszony. Nótár Mary 2016-ban felbontotta hosszútávú szerződését L.L. Junior menedzsmentjével, amit az énekes rossznéven vett.

Ezzel kapcsolatban a következőket mondta az énekesnő:

„A kiadóval próbáltunk egyezkedni, de ez eddig mindig meghiúsult. Én csak annyit szeretnék, ha pontot tennénk ennek az ügynek a végére, és békében élnénk tovább. Bennem már nincs harag, szeretném, ha normalizálódna a viszonyunk.”

A lap megkereste L.L. Junior menedzserét Száva Ritát is, aki a következőképpen kommentálta az ügyet:

„Mi is küzdünk az igazunkért. Többször próbáltuk szépen rendezni az ügyet, mi mindent megtettünk, de nem ment, ezért majd a bíróság eldönti, kinek miben van igaza, és akkor pontot tehetünk az ügy végére. Reménykedtünk benne, hogy nem húzódik ez az egész évekig, és Mary enged majd, de nem így lett. Szeretném, ha vége lenne ennek a hercehurcának, és szépen tudnánk kezelni. Jó lenne békésen lezárni a múltat, Junior is ezt szeretné.”

Nótár Mary és ügyvédje, dr. Szilágyi Roland a Szerzői Jogi Szakértő Testülethez fordult. Az ügyvéd az alábbiakat mondta a Blikknek az üggyel kapcsolatban:

„Fontos tisztázni, itt most nem arról van szó, hogy Mary jogszerűen bontott-e szerződést korábbi menedzsmentjével, hanem arról, hogy a dalok és videók felhasználását korlátozhatják-e. A független szervezet szakértői véleménye alapján egyértelmű, a közönséget nem lehet megfosztani attól, hogy nézzék vagy hallgassák Mary zenéjét. Azaz ügyfelem kapcsán senkinek nincs joga korlátozni a megjelenést.”

Sziasztok! Valami készül! Napokon belül el is árulom! Csodás napot Nektek! ☺️ #notarmaryproduction #notarmary #ujzene #jozene

Nótár Mary (@notarmaryproduction) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás