promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka: Itt hagyunk csapot-papot, Amerikában fogunk élni
Borítókép:  Hírözön
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka nem titkolja, hogy családjával együtt elhagyják az országot.

Jövő hétfőn indul Majka új műsora a TV2-n, aminek nem csak a házigazdája lesz, de az ötlet is tőle származik. A Nyomd a gombot, tesó! című produkció a TV2 második saját fejlesztésű game showja lesz.

„Szerencsére a csatorna ráharapott az ötletemre, és azontúl, hogy segített megvalósítani, maximálisan szabad kezet kaptam. Ehhez a két szép szemem és a vakerom nem lett volna elég, tényleg kellett maga az ötlet. Nem beszélve arról, hogy ez egy drága műsor, hiszen csak a díszlet egy kisebb vagyon!”

– nyilatkozott a Hot magazinnak Majka.

Majka nemrég állt össze újra Curtissel, a rajongók legnagyobb örömére. A kibékülés utáni első közös fellépésük a múlt hétvégi Sztárban sztár leszek című műsorban volt.

 

Ez az együttműködés viszont ki tudja, hogy meddig tarthat, hiszen Majka nem gondolta meg magát azzal kapcsolatban, hogy Amerikába akar költözni a családjával.

„Nem gondoltam meg magam Amerikát illetően, egyszer majd fogjuk magunkat, itt hagyunk csapot-papot. Ahhoz azonban, hogy kint élhessünk, legalább olyan jó színvonalon, mint itthon, rengeteg pénz kell. Évek óta tudatosan gyűjtögetek az amerikai életre, de legalább ennyit kell még érte melózni. Határozottan látom magam előtt, ahogy járom a kaszinókat, ahol pókerből keresem meg majd a napi betevőt. Na, az lesz ám a szép élet!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás