promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea belebetegedett férje elvesztésébe – videó
Borítókép:  Vajna Tímea. Forrás: tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea interjút adott, ám könnyeit nem bírta sokáig visszatartani.

Vajna Tímeának nem csak az elmúlt napok, hanem az elmúlt hónapok is fájdalmasan teltek.

 

Kedden a TV2 Mokka című műsorában jelentette be, hogy Andy Vajna 200 relikviájától válik meg egy árverés keretében, a bevétel pedig a Gottsegen György Országos Kardio­lógiai Intézet Gyermekszív Központjának ajánlja fel. A filmmogul özvegye élő adásban sírta el magát.

Az adás után még hosszú percekig nem tudott megnyugodni, amikor ez sikerült, akkor beszélt problémáiról a Borsnak:

„Mindent megpróbáltam összegyűjteni, amit szeretett. Sokan jelezték, hogy szeretnének Schwarzeneggertől és Sylvester Stallone-tól is egy aláírást. Rengeteg filmes relikvia lesz az árverésen, mint például a Rambo című filmek kései, de Andy egyik kedvenc Munkácsy-festmény is ott lesz, nem beszélve a legértékesebb darabról: Andy Bentley típusú autójáról. Hatalmas becsben tartotta ezeket a tárgyakat, sokat direkt idehozatott Amerikából, hogy vele legyen az otthonunkban. Nehéz lesz megválni tőlük, de egyrészt a bevétel jó célra megy, másrészt talán nekem is könnyebb lesz egy picivel, hogy nem egész nap az ő emlékei között vagyok. Fényképalbumokat csináltunk egymásnak, gyűjtöttük a közös emlékeinket. Készítettem egy albumot az életéről és a filmes munkásságáról, azt majd láthatja a közönség is. A másik, amit nem adok, az a védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrűm, amit egy ideje már nem hordok, hanem a széfben tartok.”

Mivel Magyarországon minden és mindenki Andy Vajnára emlékezteti, és a róla szóló kérdésekkel állandóan az özvegytől remélnek válaszokat, ezért Vajna Tímea komoly elhatározásra jutott:

„Most az a cél, hogy találjak Los Angelesben egy házat, mert az itteni otthonomból el kell költöznöm és egy évig Amerikában kell tartózkodnom ahhoz, hogy az állampolgárságot megkapjam. Rá kellett jönnöm, ki kell szakadnom ebből a fájdalmas környezetből, amiben Andy halála óta vagyok. Mindenki róla beszél, róla kérdez. A legtöbben kedvesek, szeretet- teljesek, de nem mindenki. Vannak, akiktől olyan rosszindulatot tapasztalok, amit nem tudok elfogadni, néha azt érzem, a gonosz emberektől megfulladok. Bárcsak itt lenne Andy. Szeretnék kint találni egy olyan elfoglaltságot, amit szeretek csinálni. Sok forgatókönyv van az asztalomon, némelyikből nagyon jó filmeket lehetne csinálni, belekóstolnék a producerkedésbe is. Szeretném továbbvinni Andy örökségét, sokat segítettem neki élete során, rengeteg filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet. Szívügye volt a Puskás öcsiről készülő történet, annak is szeretném továbbvinni a fejlesztését és egy nap leforgatni.”

Az aukció részletei Vajna Tímea Instagram-posztjában olvashatók.

Kedd este a TV2 Tények plusz adásában arról mesélt Vajna Tímea, hogy mennyire megviselte őt Andy Vajna halála:

„A lelki fájdalom miatt kialakult a mellemben egy ciszta. Amikor eltemettem Andyt, folyt a genny a mellemből. Bekötötte az orvos, de úgy temettem Andyt, hogy gyakorlatilag volt egy lyuk a mellemben. Októberben lettem 37 éves és érzem biológiailag, hogy már nagyon kéne egy gyerek, de hát most kinek? Illetve még nem vagyok lelkileg felkészülve rá, de majd remélem, hogy valamikor sikerülne, de lehet jobb lett volna az esküvő után rögtön.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás