promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a képernyőre Havas Henrik, ezen a csatornán kapott műsort
Borítókép:  Népszava
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két év után újra saját műsort kap.

Havas Henriket 2017-ben bocsátotta el az ATV, miután Baukó Éva, a Való Világ egykori versenyzője szexuális zaklatással vádolta meg. Ezt később a Való Világ egy másik szereplője, Molnár Anikó is alátámasztotta. Emiatt a csatorna belső vizsgálatot rendelt el, amelynek az lett a végkifejlete, hogy nem hosszabbítottak szerződést Havassal.

Azóta nem is lehetett hallani róla semmit, a két éves csend most viszont megtört.

Havas Henrik visszatér a képernyőre, méghozzá a Havas a házban! című műsorával, amit az N1TV, vagyis a Nemzeti Televízió fog sugározni.

A Blikk azt írja, hogy Havas hétről-hétre vendégeivel fogja megbeszélni a fontosabb politikai és közéleti eseményeket, emellett olyan kényes és fontos témákat fog érinteni, mint a cölibátus, a játékszenvedély, vagy a környezetvédelem. Természetesen lesznek sokkal hétköznapibb, mindannyiunkat érintő témák is, mint például, hogy mit tehetünk meg és mit nem egy adott életkorban.

Havas Henrik műsorát minden csütörtökön 18 órától láthatjuk az N1TV-n.

A csatorna közleményéből kiderül, hogy az első adás Putyin magyarországi látogatásról fog szólni, amelyről Szelestey Lajos és Stier Gábor újságírókkal fog beszélgetni a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás