promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kidobták, most rendőrkutyának tanul Tisza
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kutyusnak még nincs állandó neve, a rendőrség várja az ötleteket.

Az RTL Klub Híradója foglalkozott Tisza, a kis keverék kutya ügyével, akit még szeptemberben raktak ki a 4-es főút mellé. A kutyus minden lehetséges betegséget elkapott, és sokáig úgy tűnt, hogy nem is fog életben maradni.

Szerencsére nem pusztult el, mi több, most már nagyon jól van, jelenleg rendőrkutyának tanul. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársa ugyanis felfigyelt arra, hogy Tiszának olyan képességei vannak, amelyek a legjobb rendőrkutyákra jellemzőek.

 

Miután sikeresen szerepelt a teszteken, Tisza új gazdája azt mondta, jól nevelhető lesz. Az RTL Klub összeállításában látszik, hogy Tisza már hallgat a nevére, amit még az állatvédőktől kapott, de a rendőrség új nevet szeretne neki adni, ehhez kérik az emberek segítségét. Akinek van ötlete, elküldheti a rendőrség Instagram-oldalára.

A rendőrség azt kéri, hogy az új név legyen kreatív, olyan, amiben a kutyus sorsa, jelleme is benne van, és ami nagyon fontos, hogy F-betűvel kezdődjön. Ahogy néztem, eddig olyan nevek merültek fel, mint a Füles, Félix, Feri, Fürge, és Kántor, bár utóbbi közel sem F-betűvel kezdődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás