Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kidobták, most rendőrkutyának tanul Tisza

Kidobták, most rendőrkutyának tanul Tisza

Színes

Kidobták, most rendőrkutyának tanul Tisza

Színes

Helmeczi Benjamin 17:38

A kutyusnak még nincs állandó neve, a rendőrség várja az ötleteket.

Az RTL Klub Híradója foglalkozott Tisza, a kis keverék kutya ügyével, akit még szeptemberben raktak ki a 4-es főút mellé. A kutyus minden lehetséges betegséget elkapott, és sokáig úgy tűnt, hogy nem is fog életben maradni.

Szerencsére nem pusztult el, mi több, most már nagyon jól van, jelenleg rendőrkutyának tanul. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársa ugyanis felfigyelt arra, hogy Tiszának olyan képességei vannak, amelyek a legjobb rendőrkutyákra jellemzőek.

 

Miután sikeresen szerepelt a teszteken, Tisza új gazdája azt mondta, jól nevelhető lesz. Az RTL Klub összeállításában látszik, hogy Tisza már hallgat a nevére, amit még az állatvédőktől kapott, de a rendőrség új nevet szeretne neki adni, ehhez kérik az emberek segítségét. Akinek van ötlete, elküldheti a rendőrség Instagram-oldalára.

A rendőrség azt kéri, hogy az új név legyen kreatív, olyan, amiben a kutyus sorsa, jelleme is benne van, és ami nagyon fontos, hogy F-betűvel kezdődjön. Ahogy néztem, eddig olyan nevek merültek fel, mint a Füles, Félix, Feri, Fürge, és Kántor, bár utóbbi közel sem F-betűvel kezdődik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

...Tisza immár 3 hónapos, és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda fogadta örökbe. Kutyavezetője és hű társa a jövőben kollégánk, Csaba lesz. A kutyus teljesen gyógyult, makkegészséges és boldog az új családjában, négy testvérével együtt (egy nyomkövető németjuhász, egy kábítószer-kereső mali és két házi foxi) Még nem tudjuk, milyen területen lesz tehetséges, de egyet biztosan tudunk, rendőrkutyust faragunk belőle Ehhez a kiképzés mellett már csak egy rendőrségi hívónévre lenne szükségünk Mivel olyan sok ötletes, vicces, kedves és szerethető nevet adtatok az újszülött 9 babykutyusnak (végeredményről nemsokára posztolunk), ezúttal is a Ti segítségeteket kérjük: most F-betűvel kezdődő fiú kutyaneveket várunk kommentben Tőletek A név legyen kreatív, olyan, amiben akár a sorsa, akár a jelleme is benne van. Annyit súgunk, hogy a kis túlélő nagyon nyitott és érdeklődő, bátor kiskutya, és mindenért nagyon hálás, mintha csak értené, mi történt vele. Fantáziátoknak ezúttal se szabjon határt semmi, várjuk az ötleteket #nemzetinyomozóiroda #naming #rescuedog #policedogs #becreative #befunny #rendőrség #police #hivatás

Magyar Rendőrség (@police_hu) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: RTL Klub