promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták Németh Kristófot, súlyos sérüléseket szenvedett
Borítókép:  index.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színészt saját szomszédja támadta meg boxerrel.

Akik régebb óta követik a Barátok köztet, még emlékeznek arra az időszakra, amikor a Kertész Gézát alakító Németh Kristóf rosszfiút játszott a napi sorozatban. Ez sokaknak nem tetszett, például a saját szomszédjának sem, aki boxerrel ment neki a színésznek.

„A Klauzál térnél béreltünk egy lakást az egyik egyetemi társammal, akivel akkoriban elég sokat jártunk bulizni. Ezt persze a szomszédom nem igazán díjazta, s az egyik alkalommal, amikor éppen moziba indultunk a barátnőinkkel, odalépett hozzám, és megkérdezte, hogy nem félek-e tőle. Én azt feleltem, hogy senkitől, mire ő: »pedig nem fogsz többet a tévében szerepelni, te roha­dék!« – majd azzal a lendülettel egy tűpontos találattal leütött egy boxerrel. Csupa vér volt minden, azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Az orrnyergem eltörött, az arccsontom megrepedt, s az orrom 4,5 centire elmozdult, egészen a bal szemem alá. Akkor már a többi lakó is a ház elé si­etett, felfektettek egy autóra, és próbálták elállítani a vérzést. Nem sokkal később a rohammentő is megérkezett”

– nyilatkozta a színész a Borsnak.

Igaz, az eset nem mostanában történt, ennek már jó pár éve, de a színész mindezidáig nem akart beszélni a történtekről. Németh Kristóf azt mondta, hogy a szomszédja előre eltervezett garázdaság és 8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A színésznek egy kisebb plasztikai beavatkozással helyrehozták az orrát. Manapság is láthatjuk színházban és televízióban egyaránt, emellett a budapesti Fórum Színház igazgatója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás