promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex döntése: gyűlölködő kommentek árasztották el az X-Faktor Fb-oldalát
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hozzászólók úgy vélik, hogy ByeAlex az X-Faktor legjobb énekesét vágta ki a versenyből.

Az X-Faktor idei évadában a mentorok néhány döntése kiakasztotta a nézőket, de Gáspár Laci is megorrolt Dallos Bogira.

 

Az RTL Klub vasárnap este vetítette a műsor aktuális részét, amelyben ByeAlex döntése felkorbácsolta az indulatokat. Isuma Kosi produkciója láttán elaléltak a zsűri tagjai, mindenki biztosra vette, hogy az énekes szerepelhet az élő show-ban, ám ByeAlex másképpen döntött.

A döntés meghozatala előtt Dallos Bogi az alábbiakat mondta ByeAlex-nek:

„Gondolkodj hosszú távon, hogy Isumával hosszú távon mit tudsz kezdeni, hová tudod fejleszteni. Nem láttunk tőle már mindent egyébként?”

Az adást követően ellepték a gyűlölködő kommentek az X-Faktor Facebook-oldalát, vette észre az szmo.hu:

  • „A mezőny legszinesebb versenyzőjét óriási hiba volt hazaküldeni, világszínvonal, amit nyújtott, hozzátok vissza a fekete énekest, ő volt az egyik legjobb! Alex b...g nincs hallásod!”
  • „Legjobbat tette ki. ISUMA, szegény el sem hitte, de ép ésszel senki. Ezt a f...ságot. Alex, csalódtam!!”
  • „Remélem, ma Alexen is úgy ki fognak akadni, mint tegnap Bogin. Mert a legjobb énekest küldte haza most, ahogy tegnap Bogi a leültek közül.”
  • „Lol. A legjobbat hazaküldi. Ezt az öngólt, gratulálok hozzá!”
  • „Tegnap Bogi hozott egy nagyon rossz döntést, hazaküldte a legjobbat, Biankát, ma Akex Bogi javaslatára a legjobbat küldte haza, Isumát. Pedig Alex végig nagyon jól döntött. Minek hallgatott Bogira, aki nagyon gyenge csapatot hozott össze!”
  • „Isumát azért tette ki szerintem, mivel mindegyik mentornál jobban énekel és nem tudna mit tanítani neki egyik mentor sem.”
  • „Ez a magyar mentor csapat.... Hogy lehetett Isumát felállítani, azért elvenni valakitől az esélyt, mert te, mint mentor nem tudsz mit hozzá tenni? Az a dolgod, azért vagy ott, azért fizetnek, hogy jó énekesekkel jó produkciót csinálj!!! Annak a fiúnak gyönyörű hangja volt, akár Sealnek! Hatalmas hiba volt felállítani!!!”
  • „Mindegyik mentornál jobban énekel”.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás