Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véletlenül bedrogozták a gyászolókat egy temetés után

Véletlenül bedrogozták a gyászolókat egy temetés után

Színes

Véletlenül bedrogozták a gyászolókat egy temetés után

Színes

Toronicza Péter 08:40

Füves sütis party lett a temetésből. Szürreális élményeket élhettek át szegény gyászolók.

A rostocki rendőrség jelezte, hogy az eset még augusztusban történt, de a gyászolókat tiszteletben tartva még csak most hozták nyilvánosságra az ügyet.

Ugyebár nálunk a halotti tor a megszokott, Németországban azonban a legtöbben elmennek kávézni, valamint süteményezni egyet a temetés után. Ez most is így történt, azonban arra nem számítottak, hogy hasisos buli lesz belőle.

A gond ott kezdődött, hogy az egyik alkalmazott megkérte a 18 éves lányát, hogy készítse el a tortát. Igen, de a lány csinált egy másikat is, amiben volt egy kis extra, és egy kis varázsporral is biztosan meghintette. Az anya véletlenül ezt vitte el felszolgálni. Tipikusan a szituációs komédiákban szokott ilyen előfordulni. Ráközelítenek a 18 éves lány fejére, aki azt mondja:

„Úristen, anya a hasisos tortát vitte el! Mamma mia!”

A csodasüteményből 13-an fogyasztottak, és egy idő után be is ütött, mivel szédülésre és hányingerre kezdtek el panaszkodni. Az egyik nő annyira rosszul lett, hogy mentővel kellett kórházba szállítani. Ezt az élményt egy holland cukrászdába keményen meg kellene fizetni.

A lány ellen természetesen eljárás indult gondatlanság, testi sértés, de a törvények értelmében még a gyászszertartás megzavarása miatt is. Ja, meg hát drogot se szabad birtokolni Németországban, de gondolom ezt tudjátok.

Borítókép: Jean-Christophe Riou / Mood4Food / foodcollection