Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demcsák Zsuzsa szerelme már egy hónapja Indiában van

Demcsák Zsuzsa szerelme már egy hónapja Indiában van

Színes

Demcsák Zsuzsa szerelme már egy hónapja Indiában van

Színes

TK 13:13

Már csak néhány nap, és újra együtt lehet Demcsák Zsuzsa és szerelme.

Október közepén a TV2 Mokka cimű műsorának volt a vendége Demcsák Zsuzsa, aki elmondta, hogy minden akadály elhárult, így jogilag Magyarországon is férjhez mehet szerelméhez, Krishanhoz.

 

Krishan már egy hónapja Indiában van, és az esküvőhöz elengedhetetlen papírt néhány nap alatt beszerezte. Adódik a kérdés: miért maradt még az ázsiai országban?

A Ripost információi szerint a férfi korábban elvállalt egy színházi munkát, amit nem akart lemondani. Azonban hála a kommunikációs eszközöknek az egykori műsorvezető és partnere megoldotta, hogy mindennap láthassák egymást.

„Zsuzsa nagyon izgatott, mert Krishan egy héten belül, de legkésőbb jövő hét végéig visszatért hozzá és a gyerekekhez, onnantól kezdve nincsen akadálya az esküvőnek sem. Úgy tudom, már megvannak a szükséges papírok, ezeket hozza is magával, így rövid időn belül meg is tartják majd a menyegzőt. Mivel Zsuzsa továbbra is tartja magát ahhoz, hogy kicsi, meghitt esküvőt szeretnének tartani Krishannal, így biztosan senki nem sértődik meg, ha nem kap meghívót”

– mondta a lapnak Demcsák Zsuzsa egyik közeli ismerőse.

Borítókép: nlc.hu