promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea költözik, elkezdte felszámolni budapesti életét
Borítókép:  Infostart.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea hiába örökölt egy vagyont, amíg nem amerikai állampolgár, addig nem juthat az örökséghez.

Vajna Tímea körül mindig történik valamit. Azt már tudjuk, hogy egy ismeretlen férfi akarja meghódítani a szívét.

 

Emellett Andy Vajna özvegyének utóbbi pár napja eléggé rosszul telt, hiszen barátnője, taxiban ülve, karambolozott.

 

A pénteken utcára került Best magazinban Vajna Tímea barátnője nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy hogyan zajlanak a nő mindennapjai:

„Egyelőre a pénzéhez azért nem férhet hozzá, mert az egy trustban, vagyis egy bizalmi vagyonkezelői alapban van, amelynek egyelőre csak haszonélvezője, nem pedig a vagyongazdálkodója. Hogy azzá váljon, amerikai állampolgárnak kell lennie. Már készül a költözésre, hiszen ahhoz, hogy megillessék a jogok, jövőre csupán harminc napot tölthet az Egyesült Államokon kívül. Már elkezdett berendezkedni az új életre, folyton tervezget, illetve felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és valamilyen vállalkozáson töri a fejét.”

A barátnő szerint Vajna Tímea pontosan tudja, hogy mennyit fog örökölni, hiszen a filmmogul halála után tíz nappal már kapott egy értesítést Nevadából, hogy pontosan mekkora összegre számíthat, ám a vagyon nagyobb része főleg cégekben áll.

„Addig érnek valamit, amíg működnek és hasznot hoznak. Nagyon valószínű, hogy amit majd Timi kézhez kap, a töredéke lesz a 123 millió dolláros összegnek.”

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás