promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds dalra fakadt, majd elküldte színésztársát a francba – videó
Borítókép:  Empire
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Deadpool úgy köszöntötte fel a születésnapos Hugh Jackmant, hogy elküldte őt melegebb éghajlatra.

Hugh Jackman eléggé kihúzta a gyufát Ryan Reynoldsnál. A színész nemrég A legnagyobb showman színpadi musical turnéján mondta azt, hogy Ryan nem lenne képes ilyen éneklésre. Akik nem csak Rozsomákként, azaz „Farkasként” ismerik Jackmant, tudják, hogy fantasztikus énekhanggal is rendelkezik, amit már számos filmben megcsillogtatott. Például Tom Hooper A nyomorultak című filmjében, vagy A legnagyobb showmanben.

A kijelentés Reynolds fülébe jutott, aki nem habozott visszavágni színésztársának. Hugh Jackman október 12-én töltötte be az 51. életévét, és erre az alkalomra Deadpool megformálója egy kedves kis videóval készült.

Reynolds egy csákóval a fején beszélt Jackmanhez, elmondta neki, mennyire fájt neki, amit mondott, és bizonyítani akarta, hogy igenis tud énekelni. Miután előadta a Happy Birthdayt, keményen odabökött Jackmannek, hogy ő ezt úgy énekelte el, hogy nem képezte a hangját. Majd egy laza középső ujjal és néhány keresetlen szóval elküldte a szülinapost a francba.

 

A videót Hugh Jackman kiposztolta a Twitter-oldalára azzal a szöveggel, hogy

„Először azt hittem, bocsánatot kell kérnem. De aztán...”

Ez persze csak poén, hiszen a két színész remek barátságot ápol egymással, és híresek arról, hogy folyamatosan ugratják egymást.

Ryan Reynoldstól pedig megszokhattuk már, hogy mindenből viccet csinál. Például a „bottle cap challenge”-ből, aminek az a lényege, hogy pörgőrúgással lecsavarjunk egy kupakot úgy, hogy a palack meg se mozdul. Ryan ebbe csúnyán belesült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás