Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior: A fiamnak otthon kellett volna lennie a baleset idején

L.L. Junior: A fiamnak otthon kellett volna lennie a baleset idején

Színes

L.L. Junior: A fiamnak otthon kellett volna lennie a baleset idején

Színes

TK - 2019.10.07. 11:50

L.L. Junior fiának – orvosi utasításra – nem lett volna szabad tömegrendezvényre mennie.

Az utóbbi napokban nagy port kavart H. Csilla ügyvédjének azon nyilatkozata, miszerint L.L. Junior tartásdíjat követel gyermeke anyjától. Az énekes azonnal az ellenkezőjét állította – bizonyítékokat is bemutatott.

 

A zenész most a Bors című lapnak nyilatkozott arról, hogy milyen volt az utolsó találkozása imádott kisfiával, Dávidkával:

„Dávidkát megműtötték hétfőn, a baleset előtt négy nappal. Szombaton történt, ami... Az orrmanduláját távolították el. Én a műtét után nem sokkal érkeztem a kórházba, körülbelül egy órát voltam bent. Játszottunk, nevetgéltünk. Dávid jókedvű volt, de fáradt, amikor a bátyjával – akit mindig utánzott – elkezdtek szaladgálni, elérkezettnek láttam az időt, hogy elinduljunk. A srácok egyre jobban bepörögtek, az orvosok viszont azt kérték, Dávid még ne szaladgáljon. Ekkor búcsúztam el tőle... Ekkor láttam utoljára a fiamat...”

A lap úgy tudja, hogy a műtét sikeres volt, és ennek kapcsán megszólaltatták dr. Medveczky Zoltán fül-orr-gégész, aki elmondta, hogy a konkrét ügyre nem tud reflektálni, ám általánosságban elmondhatja, hogy az általa vezetett orrmandulaműtétek után arra kéri a szülőket, hogy egy hétig maradjon otthon a gyermek.

Borítókép: L.L. Junior. Forrás: velvet.hu

Legolvasottabb hírek