promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sírva könyörgött, hogy ígérjem meg, soha nem lesz testvére”
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mádai Vivien kisfia különös dologért könyörög édesanyjának nap, mint nap.

A népszerű műsorvezető, Mádai Vivien kisfia 2014-ben látta meg a napvilágot. A szülők természetesen minden szabad percüket vele töltik. Ennek kapcsán a Bors Mádai Viviennel készített interjút.

A gyereknek, Zénónak csak egy kérése van édesanyja felé, de azt mindennap zokogva mondja:

nem akar kistestvért!

Erre a felettébb furcsa kérésre reagált az édesanya:

„Egyelőre nincs napirenden a családbővítés, de ké­sőbb nagyon szeretnénk kistestvért Zénónak, habár ő hevesen kampányol ez ellen. Mindennap elmondja, hogy rá ne szabadítsunk egy gyereket, mert akkor nem fogunk vele foglalkozni és annyit legózni, birkózni, sé­tálni, fogócskázni, mint most. Nagyon ágál ez ellen, múltkor is sírva könyörgött, hogy ígérjem meg, soha nem lesz testvére. Most erre mit mondjak? Engem sem kérdeztek meg anno a szüleim, hogy szeretnék-e testvért, mégis hármat kaptam.”

Nagyon sokan nem vallják be, de a gyereknevelés nem egy leányálom, erről is markáns véleményt fogalmazott meg a műsorvezető:

„Nagyon kemény feladat szülőnek lenni. Kezdetben a hátam közepére sem kívántam az egészet, és nemegyszer voltam úgy, hogy százszor inkább forgatnék egész álló nap, mint hogy ezt még egyszer végigcsináljam. Tudom, súlyos szavak ezek egy anyától, de szerintem hazudik az a szülő, aki azt állítja, hogy még soha nem lett elege. Én mindig is nyíltan vállaltam az ezzel kapcsolatos véleményemet, és azt, hogy a családalapítás nem csak móka és kacagás, de tény, végül minden nehézségért kárpótol a gyerme­künk, és értelmet nyer az életünk. Talán mostanra, öt év alatt jutottam el odáig, hogy minőségi időt töltsek el Zénóval, mert hiába szeretjük a gyermekünket, hiába törődünk vele, és adunk meg neki minden tőlünk telhetőt, ha közben nem va­gyunk tudatosan jelen az életében. Talán ez az egyik legnehezebb az életemben, hogy kijelöljem a határokat, és ne vállaljam túl magam. Korábban még bele-beleestem ebbe a hibába, de ma már kifejezetten figyelek arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt, semmi ne terelje el a figyelmemet, és csak olyan dolgot vállaljak, ami az ő idejéből és a közösen eltöltött együttlétből nem vesz el. Elsősorban anyuka vagyok, és ez mindig így is marad.”

*bestfriends*bestdad* @doctorzoli

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás