promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra: Nem kivételezem senkivel
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra hosszú kommentben bizonygatja igazát a TV2 Ázsia Expressz című műsorával kapcsolatban.

Az Ázsia Expressz című TV2-s műsorban mindig történik valami, ami felbolygatja a szereplők mindennapjait. Ördög Nóra pedig ennek a műsornak a házigazdája.

A műsorvezetőnőt folyamatosan támadják az interneten, hogy egyik vagy másik párost támogatja. Ennek vetett most véget Ördög Nóra, és hosszú kommentet jelentetett meg közösségi oldalán:

„Végig nagyon jó viszonyom volt az összes párossal, Zsoltiékkal is, ezt ők is meg tudják erősíteni! Soha senkivel nem voltam sportszerűtlen vagy etikátlan, nem is tudnék, egy egész stábot – producereket, szerkesztőket – képviselek, amikor a kamera elé állok. Azt is milliószor elmondtam, hogy minden tiszteletem a versenyzőké, az összesé, emberfeletti, amit teljesítettek! Ugyanakkor nem vagyok robot, és a kialakult viták rám is hatással voltak. Már én sem tudom, hogy bizonyos helyzetekben mért voltam mosolygósabb vagy morcosabb. Lehet, hogy épp az ájulás szélén álltam a hőségtől, lehet, hogy elcsíptem egy olyan gesztust egy versenyzőtől, amit a kamerák sem láttak. Ezeket már én sem tudom visszaidézni. Egy tuti: mindenkivel jóban voltam, és igyekeztem támogatni őket kamarák előtt és mögött is. És ha valamilyen érzéseket láttok rajtam, azok biztosan nem véletlenül vannak. Ember vagyok. Nem gép.”

És Nánázsia link a bioban!

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás