Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior pszichológia vizsgálatra küldené volt párját

L.L. Junior pszichológia vizsgálatra küldené volt párját

Színes

L.L. Junior pszichológia vizsgálatra küldené volt párját

Színes

TK 12:12

A tragédia óta először adott interjút adott a kisfiát gyászoló L.L. Junior.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy tragédia érte L.L. Juniort és családját: egy balesetben halálra gázolták a hároméves Dávidkát.

A balesetet követően már pedzegette a zenész ügyvédje, hogy pszichológushoz küldenék az édesanyját, H. Csillát, aki teermészetesen kikelt a felvetés ellen. A temetésen egymás vállán gyászoltak.

A Tényeknek azonban interjút adott L.L. Junior, amit a Bors szemlézett:

„Egy fesztiválon voltam, lejöttem a színpadról és csörgött a telefonom. Csilla barátnője hívott. Elmondta, hogy nagyon nagy baj van, történt egy autóbaleset és a gyerekemet éppen újraélesztik. Hívtam az anyukáját, aki sikítozott és nem értettem abból semmit, amit mondott. Tudtam, hogy nagyon nagy a baj. Visszahívtam a barátnőjét, megkértem, hogy vigyék arrébb Lacikát, ne lássa ezt. Könyörögtem. Zokogva imádkoztam az autóba, miközben jöttünk fel, hogy ugye nem, ugye nem megy el a Dávid? Könyörögtem a jó Istennek, ne vegye el! Ne, ne vegye el. Hibáztattam mindenkit. Okoltam magamat is, hogy nem voltam ott. El is ájultam. Fellocsoltak vízzel.”

A zenész arról is beszélt, hogyan mondták meg a kisfiú bátyjának, hogy Dávidka már nem lehet köztük:

„Ugyan olyan mint a szél, hogy nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne - mondta Junior Lacikának, aki dühösen fogadta a dolgot. Dühös volt, dühös volt az autóra: csúnya autó, szemét autó, csúnya volt az autó – ezt mondogatta.”

Majd L.L. Junior hozzátette:

„Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Azt, hogy én okoltam bárkit is, tényleg csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Én nem vagyok egy haragtartó ember, és nagyon sajnálom, hogy akkor azt a beélőzést megcsináltam. Ezzel nagyon nagyot tévedtem, és elnézést kérek mindenkitől. Soha nem volt ilyen, és el voltam veszve. Nem tudtam, hogy kezeljem, és szerintem még egy ideig nem is fogom tudni kezelni…”

A zenész ügyvédje, dr. Horváth Gábor is nyilatkozott a lapnak:

„A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes infomációnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp.”

Borítókép: L.L. Junior. Forrás: TV2