promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jolly exbarátnője kitálal: Mi nem szakítottunk!
Borítókép:  Jolly és Szuperák Barbara. Forrás: Blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jolly és Suzy újra egy párt alkot, ám Barbara szerint nem ilyen egyszerű a helyzet.

[[adv]]

Az augusztus 20-i tűzijáték után robbant a bomba: Jolly és Suzy újra egy párt alkot! A pár természetesen elárulta, hogy mi vezetett oda, hogy ők újra egymással legyenek.

A Borsnak azonban sikerült elérnie Szuperák Barbarát, azt a nőt, akivel Jolly együtt élt, miután szakított feleségével. A nő úgy tudja, hogy ők most csak szünetet tartanak, és amúgy is az énekes házassága már csak látszat.

„Mi még nem zártuk le a kapcsolatot Jollyval. Nem szakítottunk! Mindkettőnknek hirtelen jött ez a kapcsolat. Jolly is, és én is elég mélyponton voltunk, amikor megismerkedtünk. Nem sokkal azután találkoztunk, hogy ő elköltözött a családjától. Bár akkor már független férfi volt, mégsem tudta lezárni teljesen a házasságát, ahogyan nekem is voltak még el nem varrt szálak az életemben. Mai napig szeretem. Négy és fél hónapon keresztül sülve-főve együtt voltunk. Támogattuk egymást lelkileg, közösen terveztünk, de egy idő után rájöttünk, hogy túl hirtelen jött minden, és egy kis időre, szünetre van szükségünk. Jolly ez idő alatt ment vissza Suzyhoz.”

A nő biztos benne, hogy Jolly csak ideig-óráig fog a Suzyval maradni:

„Réges régen megromlott már a házasságuk. Nem egyszer próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, de nem sikerült. És ez most sem fog, mert ami nem működik, azt nem kell erőltetni. Jolly csak összezavarodott, azért ment vissza Suzyhoz, de közben engem szeret. Legalábbis ezt mondja, és éreztette velem közel öt hónapig. Az idő úgyis mindent eldönt, én csak annyit mondok, hogy a mai napig jó kapcsolatban vagyunk, és beszélünk. Nekem azóta nincs párom, úgyhogy kíváncsian várom a fejleményeket.”

A mulatósházaspár nem kívánt élni a megszólalás lehetőségével.

Portálunk elérte Szuperák Barbarát, aki azt mondta, hogy ő egyetlen lapnak sem nyilatkozott, és ennek megfelelően megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Jolly nyári slágere, amelynek klipjében Szuperák Barbara, vagyis az exbarátnő kapott szerepet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás