promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Tenya új nősülésre adná a fejét
Borítókép:  Pintér Tibor. Forrás: bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pintér Tenya és Ilyés Jenifer már közel egy éve alkot egy párt, és mindketten úgy érzik, hogy megtalálták az igazit.

[[adv]]

Pintér Tenya, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója és szerelme ezen idő alatt már összecsiszolódtak, és a házasság gondolata is felmerült a férfiben. Erről beszélt a Lokálnak:

„Munka szempontjából elképesztően intenzív időszak a nyár, rengeteg a tennivaló, még jó, hogy a párommal együtt élünk és együtt dolgozunk, különben nem is tudom, mikor tudnánk összehozni a találkozókat. Apró konfliktusok nélkül persze nincs színház, se magánélet, de Jenivel remekül összecsiszolódtunk az elmúlt egy évben. Már a kapcsolatunk elején egy thaiföldi nyaraláson kiderült, hogy összeillő páros vagyunk, és amióta összeköltöztünk, ez csak még biztosabbá vált. Volt már elég kapkodós kapcsolatom, ezúttal nem szeretnék ezen elcsúszni. Ettől függetlenül viccesen már szóba került köztünk a házasság, hisz úgy gondolom, hogyha két ember komolyan gondolja, és szereti egymást, akkor azt mindenképp meg kell pecsételni. Ráadásul Jeni egy gyönyörű fiatal lány, nyilvánvalóan vágyik egy szép nagy esküvőre, de ez még a jövő zenéje.”

A színész-igazgatónak két házasságából két gyereke született: Janza Katától Janka, Beától pedig Máté. Pintér édesanyja sokáig reménykedett abban, hogy fia még visszatalált második feleségéhez, ám Ilike néni végül elfogadta gyermeke döntését:

„Édesanyám egy modern gondolkodású, rugalmas nő. Az ő szívébe sokan beleférnek, és persze 45 év alatt már ahhoz is hozzászokott, hogy a kisfia bizony nem egyszerű eset. Mindenben támogat, így Jenit is megkedvelte, ami nem zárja ki a korábbi feleségeimmel való jó viszonyt sem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás