promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátsággá szelídült Radics Gigi párkapcsolata
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amíg Radics Gigi zenei pályája felfelé ível, addig magánéletében meglepő változások következtek be.

[[adv]]

Radics Gigi zenei munkássága újabb szintet lépett, hiszen Luis Fonsival, a Despacito világhírű előadójával énekelt duettet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#luisfonsi #concert #duet #imsolucky #thankyoulord @luisfonsi #loveyaman #youareincredible

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Azonban az énekesnő az utóbbi időkben nem ezzel került a címlapokra, hanem azzal, hogy Kaijal külön utakra léptek, de a barátság megmaradt. Azóta a szingli létet élvezi, de természetes, hogy sokan próbálnak a közelébe férkőzni. Ennek kapcsán adott interjút a Blikknek:

„Tulajdonképpen nem is szakítottunk klasszikusan, csak beláttuk, hogy az óriási távolság, a rengeteg teendő nem igazán építi a párkapcsolatunkat, és ezt megbeszéltük, így a kapcsolatunk barátsággá szelídült. Nagyon jót tett mindkettőnk lelkének, hogy ezt beláttuk, én emiatt különösen boldog vagyok. Fontos, hogy felnőttként tudjuk kezelni a dolgot. Azóta is mindig beszélünk, elmeséljük a másiknak, ha éppen történik valami fontos, és örülünk egymás sikerének. Szoktam kedves udvarló leveleket kapni, szerencsére a tolakodók elkerülnek. Szerintem több népszerű kolléganőm tudná ezt a jelenséget igazolni, sokszor előfordul, hogy a rajongás átfordul plátói szerelemmé, és ez időnként meg is nyilvánul. Ezt megtanultam kezelni az elmúlt években, általában megköszönöm a közeledést, de tovább nem tudunk menni. Kifejezett híve vagyok a személyes ismerkedésnek. Számomra fontos volt mindig is, hogy azért szeressen valaki, amilyen vagyok és ne azért, amilyennek elképzelnek képernyőn keresztül. Most köszönöm szépen nagyon jól vagyok egyedül, nem keresem a szerelmet, persze ha jönne nem állnék ellen, de most jólesik egyedül lenni és magammal, a karrieremmel, a családommal, a rajongóimmal foglalkozni.”

Ennek kapcsán arról is beszélt, hogy sokkal több idő jut most a mozgásra, edzésre, de végre minőségi időt tud tölteni a barátaival, és az unokatestvéreivel. Emellett sokat olvas, koncertekre jár, zenét szerez:

„Kijelenthetem, ez az időszak talán a legboldogabb egész életemben.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás