Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon milyen apa lesz Quentin Tarantino?

Vajon milyen apa lesz Quentin Tarantino?

Színes

Vajon milyen apa lesz Quentin Tarantino?

Színes

Toronicza Péter - 2019.08.22. 17:30

Ez nemsokára kiderül, mivel a felesége várandós.  

Innentől már egyre biztosabb, hogy valami nyugodtabb vízre fog evezni a rendező, és nem kétséges, hogy a filmkészítést is azért szeretné szüneteltetni (szerintünk nem adná fel teljesen), hogy jobban a gyermekére koncentrálhasson a közeljövőben. Nem hiába jelentette ki régen, hogy azért nincs felesége, se gyermeke, mert csakis a filmjeire akar koncentrálni.

Sokat beszéltünk arról, hogy mi jöhet ezután, és van rá sansz, amiket meg is említett a rendező, hogy szívesen írna mondjuk regényt, vagy forgatna sorozatot. Utóbbinál ugyebár nem kell annyit jelen lennie. Bárhogy is lesz, a rendezőből apa lesz.

A 35 éves feleségével, Daniella Pick izraeli modellel tavaly novemberben házasodtak össze, de már 2009-ben megismerkedtek. A rendező sokáig nem sietett el semmit, 56 éves koráig várt a dologgal, és azért Daniellával is jelentős időt töltöttek együtt, mielőtt egybekeltek volna. A sztárrendező most jutott el arra a pontra, hogy ő bizony a modelltől szeretne gyereket.

Kíváncsiak várjuk, hogy fiú lesz-e, vagy lány, ahogy azt is, hogy vajon hány éves korától engedi meg az apa, hogy a gyerek megnézhesse a Ponyvaregényt.

Borítókép: Alexander NEMENOV / AFP