Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megnyugodhat Schobert Norbi és Rubint Réka, de legfőképp Lara

Megnyugodhat Schobert Norbi és Rubint Réka, de legfőképp Lara

Színes

Megnyugodhat Schobert Norbi és Rubint Réka, de legfőképp Lara

Színes

TK - 2019.08.21. 21:21

Most már mindenki láthat mindent Schobert Larából.

Augusztus harmadik hete, tombol a Sziget Fesztivál. Természetesen ott van Schobert Norbi, és Rubint Réka lánya, Lara is a koncerteken, és akkor derült égből villámcsapásként az Instagram letiltja a lány oldalát.

Schobert Larát 155 ezren követik, ők meg csak azt vették észre, hogy egyik pillanatról a másikra nem láthatják a képeket. Természetesen Lara nagyon csalódott lett, a szülők pedig megdöbbentek, hiszen senki sem értette, hogy mi történhetett. Így aztán Schobert Norbi és Rubint Réka aktivizálta magát, és kiderítették, hogy mi állhat a tiltás hátterében.

 

Azt a tájékoztatást kapták, hogy az Instagram Lara egyik fotóját találta kifogásolhatónak, amin a lány egy fekete bodyt és egy fehér rövidnadrágot visel. A szülők el is mondták, hogy szerintük ez a kép egyáltalán nem lóg ki a többi hasonló kép közül. Végül elküldték a személyigazolványuk fotóját, amivel igazolták, hogy Lara az ő lányuk.

Úgy tűnik, hogy az Instagram számára ennyi elég is volt, hiszen nagyjából egy hét után vissza is állították Schobert Lara oldalát, ő pedig visszakapta 155 ezer követőjét. A lány ennek örömére ké képpel meg is ajándékozta a rajongóit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tell me i have changed but i’m the same me, old same me, inside

larcibarci (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram