Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megnyugodhat Schobert Norbi és Rubint Réka, de legfőképp Lara

Megnyugodhat Schobert Norbi és Rubint Réka, de legfőképp Lara

Színes

Megnyugodhat Schobert Norbi és Rubint Réka, de legfőképp Lara

Színes

TK 21:21

Most már mindenki láthat mindent Schobert Larából.

Augusztus harmadik hete, tombol a Sziget Fesztivál. Természetesen ott van Schobert Norbi, és Rubint Réka lánya, Lara is a koncerteken, és akkor derült égből villámcsapásként az Instagram letiltja a lány oldalát.

Schobert Larát 155 ezren követik, ők meg csak azt vették észre, hogy egyik pillanatról a másikra nem láthatják a képeket. Természetesen Lara nagyon csalódott lett, a szülők pedig megdöbbentek, hiszen senki sem értette, hogy mi történhetett. Így aztán Schobert Norbi és Rubint Réka aktivizálta magát, és kiderítették, hogy mi állhat a tiltás hátterében.

 

Azt a tájékoztatást kapták, hogy az Instagram Lara egyik fotóját találta kifogásolhatónak, amin a lány egy fekete bodyt és egy fehér rövidnadrágot visel. A szülők el is mondták, hogy szerintük ez a kép egyáltalán nem lóg ki a többi hasonló kép közül. Végül elküldték a személyigazolványuk fotóját, amivel igazolták, hogy Lara az ő lányuk.

Úgy tűnik, hogy az Instagram számára ennyi elég is volt, hiszen nagyjából egy hét után vissza is állították Schobert Lara oldalát, ő pedig visszakapta 155 ezer követőjét. A lány ennek örömére ké képpel meg is ajándékozta a rajongóit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tell me i have changed but i’m the same me, old same me, inside

larcibarci (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram