Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiss Ramóna újra férjhez akar menni – harmadszor

Kiss Ramóna újra férjhez akar menni – harmadszor

Színes

Kiss Ramóna újra férjhez akar menni – harmadszor

Színes

TK - 2019.08.21. 12:12

Két esküvőn már túl van férjével, a kézilabdázó Lékai Mátéval, ám még egyet esküvőt mindenképpen megejtenek.

Két hónappal ezelőtt beszámoltunk, hogy Kiss Ramóna, és férje, Lékai Máté a legnagyobb titokban fogadott örök hűséget egymásnak.

Most a színésznő-műsorvezető elárulta a Borsnak, hogy újra férjhez fog menni a veszprémi kézilabdázóhoz.

„Szerettünk volna Szigligeten összeházasodni, mert Máténak és nekem is vannak ott barátaink, rokonaink, és szép emlékek is kötnek oda minket. A Balatont is imádjuk, így ez adottnak tűnt. Ki is néztünk egy helyszínt, és elkezdtük a szervezkedést. Eközben a legnagyobb szeretetben vártuk Noé baba érkezését, és szorgosan tevékenykedtünk, én az X-Faktorban, Máté pedig a kézilabdapályán. Pár hét után sajnos kiderült, mégsem megfelelőek a hely adottságai. Úgy tűnt, nincs elég idő új hely­színen megszervezni a nagy napot, ezért úgy döntöttünk Mátéval, lemondjuk az egészet. Két nap múlva jött egy érzés mindkettőnknek: miután tavaly is elhalasztottuk az esküvőt, ha idén is megtennénk, rossz ómen lenne. Ezért elhatároztuk, elengedjük a klasszikus keretek közé szorított esküvőt, és szervezünk egy jó kis lagzit. Az esküvőszervezőnk többször is megjegyezte, hogy minket nem is érdekel igazán az esküvő, ő sokkal jobban izgul. Ezen az esküvőt megelőző pár hétben természetesen változtattunk. Bennem az igazi menyasszony akkor tört felszínre, amikor Benes Anita szalonjában szebbnél szebb ruhákat adtak rám, majd felkerült a fátyol is. Egészen addig nem izgultam. Na, ott már elpityeredtem, és a szervező is, hogy hurrá, bennem is van menyasszonyvér! Egy dolgot tartottunk csak be, hogy az esküvő előtti éjszakát külön töltöttük. Végül annyira be­le­jöttünk az esküvőzésbe, hogy har­madszorra is össze fogunk há­zasodni: az első a polgári szertar­tás volt Nemesvámoson a két ta­nú­val – ők a testvéreink voltak –, a második a jó kis lagzi a családdal és a barátokkal Budapesten, és lesz majd a Balatonon egy meghitt templomi esküvő is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az esküvőnk és ami mögötte van. Minden túlzást mellőzve, ez a rendezvény nem jöhetett volna létre Lippai Ildikó a @maxclub.hungary vezetője nélkül. A legnagyobb segítőnk volt a szervezés alatt. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit okozott az első ruhapróbám a @daalarnacouture szalonban és, hogy találtunk rá nagy nehézségek árán a tökéletes @ahely.pub nevű helyszínünkre, olvassátok el az esküvőszervezőnk írását és ha esküvő előtt álltok, forduljatok hozzá segítségért bátran! Bár azt mondja, ne vegyetek rólunk példát az esküvőszervezésre szánt időt illetően, de higgyétek el, ez a Nő bármire képes! A linket a bioban az insta storyban és @maxclub.hungary oldalán megtaláljátok. #aMieskuvonk @lekaimate

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram.