Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkóstolnád Conor McGregor whiskyjét?

Megkóstolnád Conor McGregor whiskyjét?

Színes

Megkóstolnád Conor McGregor whiskyjét?

Színes

Toronicza Péter 09:25

Az egyik pultnál italozó vendég nem akarta, így kapott is egy maflást.

McGregornak elég nehéz megtartani a méltóságát a visszavonulása után, mivel egyre aljasabb balhékba keveredik. Persze tudjuk, eddig se volt egy angyal, de megütni egy civilt, aki nem kér a whiskyjéből, az már elég tapló húzás.

Annyiban kelek a védelmére, hogy állítólag a társaságból valaki odaszólt neki, hogy jól leverte az akkori orosz ellenfele, Nurmagomedov. Erre természetes, hogy elgurul a gyógyszere, azonban állítólag a férfi, akit megütött, tényleg csak az italból nem kért.

A TMZ felvételén amúgy az látszik, hogy a volt ketrecharcos sztár betér egy dublini kocsmába, és az is kitűnik, hogy nem igazán szomjas. Persze a délután soha nem érhet véget, főleg józanul. Edzésre már nem kell menni, így McGregor úgy dönt, hogy előkapja Proper Twelve nevezetű saját márkás italát és tölt mindenkinek belőle a környéken. A bántalmazott férfi azonban nem akarja elfogadni, és állítólag ezért kapja meg az ütést is.

A pofon fogadón látszik, hogy már elég idős, de nagyon meg se rezzen, sőt, még a széken is marad. Bár persze az ütés is elég lagymatag egy Conortól. Ezután ivócimborák taszigálják ki a volt UFC-harcost, hogy keressen magának valami másik reklámfelületet.

McGregor csapata még nem reagált az ügyben, de állítólag nincs is nyomozás a bunyós sztár ellen. Én tuti elfogadnám, mert ingyen piát sosem utasítok vissza, bár azt hozzá teszem, hogy szakértők szerint Conor piája több, mint pocsék.

Borítókép: RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP