promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendőrök móresre tanították a hűtőjét a mélybe hajító balekot
Borítókép:  cnn.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy spanyol férfi jó bulinak tartotta, hogy egy magasan fekvő autóút széléről a mélybe lökjön egy hűtőszekrényt. A rendőrök már kevésbé, s ezt értésére is adták. Büntetését pedig videóra vették.

[[adv]]

Egy hangyányit visszanyalt a fagylalt annak az almeriai férfinak, aki úgy gondolta, jó ötlet, egy szerpetinen megállva az út széléről a mélybe lökni a kocsijából előkapott régi hűtőt. Nem volt az – írja a Guardian.

Hősünk Újrahasznosítás! – felkiáltással, nagy lelkesedéssel taszajtotta a mélybe a szerkezetet, s jól szórakozott rajta, hogy az nagy port kavarva a völgy mélyén landol. Mindezt videóra is vette egyik cimborája, a két nagyokos le is gyártotta a rendőröknek a bizonyítékot ostoba tettükről.

A spanyol zsaruk kinyomozták, hogy ki volt a tettes, elfogták, és olyan büntetésben részesítették, melyhez képest egy iron man teljesítése bakfitty. Először is szándékos természetkárosítás miatt be kell fizetnie a kasszába 45 ezer eurót, ez potom 14,6 millió forint. Ám most jön a java, a fickónak le kellett mennie a völgy aljába, és balek haverjával ki kellett onnan rángatnia a pórul járt hűtőt.

Mindezt persze videóra vették a rendőrök, és elrettentő célzattal – a bűnösök arcának kitakarásával – közzétették a közösségi oldalon.

Vessetek meg érte, de mivel szeretem a Földet, némi élvezettel a szívemben néztem végig a gürcölésüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás