Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A rendőrök móresre tanították a hűtőjét a mélybe hajító balekot

A rendőrök móresre tanították a hűtőjét a mélybe hajító balekot

Színes

A rendőrök móresre tanították a hűtőjét a mélybe hajító balekot

Színes

Gaba 19:00

Egy spanyol férfi jó bulinak tartotta, hogy egy magasan fekvő autóút széléről a mélybe lökjön egy hűtőszekrényt. A rendőrök már kevésbé, s ezt értésére is adták. Büntetését pedig videóra vették.

Egy hangyányit visszanyalt a fagylalt annak az almeriai férfinak, aki úgy gondolta, jó ötlet, egy szerpetinen megállva az út széléről a mélybe lökni a kocsijából előkapott régi hűtőt. Nem volt az – írja a Guardian.

Hősünk Újrahasznosítás! – felkiáltással, nagy lelkesedéssel taszajtotta a mélybe a szerkezetet, s jól szórakozott rajta, hogy az nagy port kavarva a völgy mélyén landol. Mindezt videóra is vette egyik cimborája, a két nagyokos le is gyártotta a rendőröknek a bizonyítékot ostoba tettükről.

A spanyol zsaruk kinyomozták, hogy ki volt a tettes, elfogták, és olyan büntetésben részesítették, melyhez képest egy iron man teljesítése bakfitty. Először is szándékos természetkárosítás miatt be kell fizetnie a kasszába 45 ezer eurót, ez potom 14,6 millió forint. Ám most jön a java, a fickónak le kellett mennie a völgy aljába, és balek haverjával ki kellett onnan rángatnia a pórul járt hűtőt.

Mindezt persze videóra vették a rendőrök, és elrettentő célzattal – a bűnösök arcának kitakarásával – közzétették a közösségi oldalon.

Vessetek meg érte, de mivel szeretem a Földet, némi élvezettel a szívemben néztem végig a gürcölésüket.

Borítókép: cnn.com