Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Filmre vette halálos zuhanását a világhírű Youtuber

Filmre vette halálos zuhanását a világhírű Youtuber

Színes

Filmre vette halálos zuhanását a világhírű Youtuber

Színes

Gaba 17:44

A King of Random Youtube-csatorna alapítója, Grant Thompson ejtőernyőzés közben videózta magát épp, amikor egy légáramlat megdobta, és lezuhant. A Youtuber 38 éves volt.

Grant Thompson 2010-ben kezdte el csinálni DIY-videóit Youtube-on, csatornája King of Random néven hasított. Augusztusig 11,7 millió feliratkozót gyűjtött, vagyis a 38 éves Youtuber igen népszerűnek számított. Hétfőn azt is lefilmezte, ahogy egy gépből kiugorva ejtőernyőzik nagy magasságban, ám technikai problémája támadt, és életét vesztette.

A felvétel a rendőrség kezébe került, ez alapján tudtak képet alkotni arról, mi okozhatta a népszerű férfi halálát. A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, egy függőleges légáramlat okozott kivédhetetlen technikai gondot, mellyel Thompson nem tudott megbirkózni. Érzékelte, hogy súlyos probléma támadt, nem tudta megoldani. Bár a tartalék ernyőt még ki tudta nyitni, a zuhanás következtében másodpercek alatt meghalt.

Az emlékére készített videót majd hárommilióan töltötték le. 

A holttestét GPS adatok segítségével egy helikopter találta meg a Utah állambeli Sand Hollow Nemzeti Parkban. Mindössze néhány hónapja kezdett el hobbiszinten ejtőernyőzni.

A King of Random Youtube-csatornát immár Nate Bonham és Calli Gade csinálja, szóval a videók továbbra is elérhetők lesznek rajta. 

Borítókép: AFP