promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas szerencséje volt a zsiráfra felmászó őrültnek – videó
Borítókép:  A kép illusztráció (marylandzoo.org)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kazahsztáni állatkertben egy részeg férfi hibbant akcióba fogott: felmászott a zsiráf kifutójának kerítésén, s beült az állat nyakába. Az esetet videóra vették.

[[adv]]

Az egymilliós népességű Simkent város lakói ilyet még nem láttak, de valószínűleg te sem, kedves olvasó. A harmadik legnagyobb kazahsztáni település állatkertjében egy férfi bemászott a zsiráf kifutójába, s felült a nyakába. Az őrült akciót videóra vették.

A zsiráf békésen sétálgatott, amikor egy elázott fickó elkezdett felágaskodni felé, s közben azt kiabálta neki:

„Testvérek vagyunk!”

Aztán átmászott a bámészkodókat a kerítéstől elválasztó korláton, felkapaszkodott a kerítésen, és felugrott a zsiráf nyakába. Az állat eleinte nyugodt maradt, aztán hirtelen ledobta a férfit. Ám ez nem vette el a kedvét hősünknek egy újabb próbálkozástól: most belülről mászott fel a kerítésre, s onnan pattant fel a zsiráfra. Az akciónak azonban megint nyekkenés lett a vége, a zsiráf igencsak begurult.

Végül a látogatók rosszallását meghallva a férfi kimászott a kifutóból. Az alkoholgőz elvette a józan eszét, különben tudná, hogy a zsiráf a világ egyik legveszélyesebb állata. Egyetlen rúgással szétporlaszthatta volna a koponyáját. Szerencséje volt.

Nem mellesleg nála jóval ügyesebb élőlények sem mindig bírnak el egy zsiráffal. 

A Liveleak azt írja, hogy a rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás