promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátnője üzent a szexuális zaklatással gyanúsított Kenderesi Tamásnak
Borítókép:  Kenderesi Tamás. Forrás: AFP/François-Xavier Marit
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kenderesi Tamás nem jöhet haza a magyar úszóválogatott tagjaival Dél-Koreából, még pár napig az országban kell maradnia.

[[adv]]

Portálunk is beszámolt arról, hogy a Reuters értesülései szerint Kenderei Tamást szexuális zaklatás gyanújával őrizetbe vették a dél-koreai hatóságok.

Kenderesi barátnője, a Győri Audi ETO KC kézilabda-csapatának játékosa, Szilovics Fanni egy képet posztolt Instagramjára, amiben támogatásáról biztosította párját – vette észre a Ripost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kislányukkal #zoey

Fanni Szilovics (@fanniszilovics) által megosztott bejegyzés,

Eközben Kenderesi Tamás egy nyilatkozatot is kiadott az eseményekkel kapcsolatban:

„Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem. Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig. Őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom.”

A helyzetet súlyosbította, hogy az úszónál nem voltak személyes iratok, így igazolni sem tudta magát – a rendőrök ezért vették őrizetbe.

Sajtóértesülések szerint a hatóságoknál ott van a szórakozóhely biztonsági kamerájának a felvétele, ez alapján vizsgálják az esetet. A büntetés az írásbeli figyelmeztetéstől a több millió forintos bírságig terjedhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás