promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez élő adásban lepte meg vőlegényét
Borítókép:  Jennifer Lopez, és vőlegénye, Alex Rodriguez. Forrás: AFP/Angela Weiss
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alex Rodriguez Jennifer Lopezen kívül még két lányának is örülhetett.

[[adv]]

Szeptember 26-án kezdik el vetíteni a magyar mozik Jennifer Lopez legújabb filmjét, amelyben egy sztriptíztáncost alakít, aki afféle „modenr Robin Hoodként” elveszi kuncsaftjai pénzét, ám a hőssel ellentétben a megszerzett zsákmányt nem osztja szét a szegények között.

Miközben promótálja új filmjét, azért nem felejtkezik el a családjáról sem. Egy fél évvel ezelőtt kérte meg az énekes-színésznő kezét a korábbi baseball-játékos, Alex Rodriguez. Természetesen JLo igent mondott, de a pletykaáradatot ő sem tudta megállítani.

A volt sportoló jelenleg az ESPN baseball-közvetítéseinek szakkommentátoraként dolgozik. A vasárnap esti, élő műsorban egyszer csak megjelent Lopez és a gyerekek, akik egy hatalmas születésnapi tortával lepték meg a férfit, aki július 27-én ünnepelte 44. születésnapját.

Azonban nem ez volt egyetlen meglepetés. Ugyanis JLo floridai koncertjén is felköszöntötte Rodriguez-t, akit sikerült jól zavarba hozni:

„Téged ünneplünk ma és minden nap,szerelmem… Te vagy a hurrikánom és a nyugalmam is a vihar közepén… Köszönöm, hogy bevilágítod az életemet… A legszebb születésnapot kívánom neked. Boldog születésnapot 13!!!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás