promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő ajándékot kapott a Halálos iramban stábjától Vin Diesel
Borítókép:  a Halálos iramban 8. plakátja. Forrás: AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jelenleg is forgatják a Halálos iramban 9. részét, Vin Diesel pedig néhány napja ünnepelte születésnapját.

[[adv]]

Vin Diesel korábban elmondta, hogy tíz része lesz a Halálos iramban című mozis sorozatnak. A franchise már túl van nyolc filmen, napjainkban forgatják a kilencedik részt. Amíg az elkészül, egy előzményfilmet is bemutatnak Dwayne „The Rock” Johnson és Jason Statham főszereplésével.

Sajnos a Halálos iramban jelenlegi forgatását egy tragédia is beárnyékolta.

A baleset nem érintette azt a kis ünnepséget, amelyet a stáb szervezett Vin Diesel számára, aki július 18-án ünnepelte 52. születésnapját. Természetesen, a megszokottak szerint előkerült a torta, ami előtt a népszerű színész egy rövid köszöntőt is mondott. Azonban az igazi meglepetés csak ezután következett. Ugyanis Vin Diesel születésnapi ajándékként kapott a stábtól egy Tantrum névre keresztelt 1970-es, ám felújított állapotban lévő Dodge Chargert.

A jármű paraméterei a következők. Az autót a Mercury Marine Racingtől vették, a motor 9 literes V8-as, amin két turbófeltöltő is helyet kapott, ilyeneket hajókon szoktak használni. A Tantrum hat sebességes, és 1 650 lóerő lapul a motorháztető alatt. Ekkora erőhöz karbonszálas karosszéria jár, amihez új lámpákat, és a HRE-től származó hatalmas felniket pakoltak az autóra, így már biztonságosan elfér mögötte a brutális nagyságú fék. A Dodge Charger belsejét is újragondolta egy kicsit a gyártó, akik azonban ragaszkodtak a régi formákhoz – ezeket az adatokat már a vezess.hu szakértői derítették ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás