Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Reggel hatra jár dolgozni Schobert Norbi és Rubint Réka lánya

Reggel hatra jár dolgozni Schobert Norbi és Rubint Réka lánya

Színes

Reggel hatra jár dolgozni Schobert Norbi és Rubint Réka lánya

Színes

TK 14:30

A házaspár szerint fontos, hogy a gyerekek megtanuljanak a pénzzel bánni.

Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekei megtehetnék, hogy a sok-sok társukhoz hasonlóan gondtalanul élvezzék a nyári szünidőt. Ehelyett mindketten dolgoznak: Lara a Bajcsy-Zsilinszky utcai Norbi Update üzletben foglalkozik a vásárlókkal, illetve süti a termékeket, Norbika pedig a teletálban ételeket csomagol – írja a Blikk.

„A nyár elején megbeszéltük, hogy legalább két-három hetet mindenképpen dolgozzanak mindketten. Szeretném, ha Norbika vinné tovább az örökségemet, s azt látom rajta, neki is tetszik az ötlet. A lányom egyelőre nem tudja, merre tovább, de van is még ideje ezt eldönteni. Fontosnak tartom, hogy megtanulják és megbecsüljék a pénz értékét”

– mondta a lapnak Schobert Norbi.

Rubint Réka megmagyarázta, hogy Lara lányuk miért jár reggel hat órára munkába. Az édesanya szerint Lara maga kérte a délelőtti műszakokat, hogy így az edzésre és a barátaira is jusson ideje:

„Az, hogy reggel hatra jár dolgozni, és a sütéstől az eladásig mindenbe belefolyik, nemhogy nem derogál neki, de már egy barátnőjét is beszervezte. Így megismeri azt, hogy pontosan mivel foglalkozunk, miközben megtanulhatja, hogyan tartsa a kapcsolatot az emberekkel. Szerencsére nagyon élvezi!”

Schobert Norbert és Rubint Réka 2002-ben házasodtak össze és három gyerekük született: 2003-ban Lara, 2005-ben Norbert, 2011-ben pedig Zalán:

„A kisebbik fiam, Zalán még nem dolgozhat a korából fakadóan, de természetesen majd rá is sor kerül. Jó dolog, hogy nemcsak a szüleit, hanem a testvéreit is látja dolgozni járni, így biztos vagyok benne, hogy ő is szívesen vállal majd nyári diákmunkát.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Enjoy your life

@ norbert_schobert_jr.offical által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Norbi egy virágcsokorral lepte meg feleségét. Forrás: Instagram