promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemutatjuk Rihanna hasonmását, aki még csak hat éves
Borítókép:  Rihanna. Forrás: AFP/Kevin Winter
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kislány fotóját Rihanna is megosztotta saját Instagram oldalán.

[[adv]]

Robyn Rihanna Fenty, művésznevén Rihanna, kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, aki annyi mindennel foglalkozik az éneklésen kívül, hogy össze sem tudjuk számolni, de azért megpróbáljuk: dalszövegíró, executive producer, modell, divattervező, színésznő, üzletasszony, valamint Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca. Az utóbbi időben inkább üzletasszonyi vénáját helyezi előtérbe. Az ember azt gondolná, hogy neki már nem sok újat tud mutatni a világháló.

Azonban most alaposan meglepődött! Az énekesnővel szembe jött egy olyan fotó, hogy szinte sokkot kapott, és muszáj volt megosztania követőivel az Instagramon. Azzal a szöveggel, hogy:

„Eldobom a telefonomat. Ez hogyan?”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

almost drop my phone. how?

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Rihanna szerint a kislány nagyon hasonlít rá (és szerinted?). A kép már több 6,5 millió lájknál jár.

Azonban a fotó érdekessége, hogy szinte semmit sem lehet tudni a képen látható kislányról. Csak annyit, hogy az édesanyja osztott meg a fotót, ami bejárta az internetet.

Két órával később, a népszerű modell és üzletasszony, Tyra Banks is megosztotta a képet, aki most nagy erőkkel keresi a kislányt, és szüleit, mert sok fantáziát lát a kislányban, és véleménye szerint nagy modellkarrier áll előtte.

Amíg a fél világ a kislányt keresi, addig hallgasd meg RIhanna egyik legnépszerűbb dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás