promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar tervezők csaptak le Jared Letora
Borítókép:  Stephen Vaughan - Alcon Entertainment
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A keddi koncert előtt a NUBU-tól kap az énekes-színész egy csak neki tervezett ruha kollekciót.

[[adv]]

A Thirty Seconds To Mars kedd este adja első magyarországi önálló koncertjét a Budapest Parkban. Olyan különleges fellépést is ígértek, amit még nem láthatott a hazai közönség. Persze egy ilyen koncert mindig bensőségesebb, mint egy fesztiválos.

Az ezerarcú, sőt, Oscar-díjjal is kitüntetett színész-frontember, Jared Leto egy korábbi interjúban elárulta, hogy nagyon szereti a lokál tervezők ruháit hordani. Erre lett figyelmes a magyar tervezők által megálmodott (Garam Judit, Kovács Adél) NUBU márka, akik kapva az alkalmon egy egész szettel kedveskednek neki.

Jared Leto szívéhez egyébként is közel áll a divat, elég, ha csak a közelmúltra tekintünk vissza: a MET gálán nagy port kavart, hogy saját fejének másával jelent meg, de az amerikai énekesnő, Lana Del Rey mellett ő lett a Gucci egyik arca is.

A NUBU tervezői az outfit komponálásakor Leto egyik sikerfilmjét, a Szárnyas Fejvadász 2049-et és annak futurisztikus világát vették alapul. Az együttműködésre az énekes is nyitott volt, így az öltözék a kedd esti Budapest Parkos koncert előtt átadásra is kerül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás