promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az angol pár életútja maga a romantika, Hollywoodban leborulnának
Borítókép:  independent.co.uk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy angol pár olyan romantikus történetet hozott össze, hogy az filmbe illik. Ugyanabban a kórházban születtek, egy napon. Ugyanazon a környéken nőttek fel, egy iskolába, majd egyetemre jártak. Most összeházasodtak, s egy helyen folytatják a melót.

[[adv]]

Ha a hollywoodi forgatókönyvírók, s producerek a kreativitás vészes hiányában szenvednének, akkor ajánljuk, hogy olvassák az Independentet. Ott is azt a cikket, mely egy házasságkötésről szól két ember között, akik pár óra eltéréssel, pár szobára egymástól ugyanabban a kórházban születettek meg. Romantikus sztori következik.

James Barsby és Amy Gaffney a blacburni Queen's Park kórházban látták meg a napvilágot, mindössze öt és fél óra különbséggel. Mindkettőjüknek van egy ikertestvére. Egymástól nem messze, Clitheroe-ban nőttek fel, sőt, ugyanabba az iskolába jártak. Ám 10 éves korukig csak látásból ismerték egymást. (Fotó: independent.co.uk)

Onnantól viszont elválaszthatatlan barátok, majd szerelmesek lettek. Nem is lehetett más a dolog vége, mint házasság. A pár a salesbury-i Szent Péter templomban kelt egybe.

„Minden úgy történt, ahogy történnie kellett. Semmin sem változtatnék, még akkor sem, hogy nem ünnepelhetem külön napon a saját szülinapomat. Eddig az ikertesóinkkal ünnepeltünk, mostantól együtt”

– röpködött örömében Gaffney az Independentnek. (Fotó: mirror.co.uk)

Mindketten orvosnak tanulnak, természetesen ugyanazon az egyetemen, s természetesen ugyanott töltik majd rezidensi időszakukat. A mézesheteket pedig Szlovéniában.

Minden jót nekik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás