promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennél őrültebb manővert Ferrari még nem csinált autópályán – videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Ferrari 488 GTB valami egészen szürreális manőverrel lóg meg az őt üldöző rendőrök elől egy angliai autópályán. A plató alá húzódik be, miközben a teherautó 80-90-el dönget. Hihetetlen manőver következik. Videó!

[[adv]]

Ez lehetetlen, de ha mégis megtörtént, akkor is hihetetlen

– ilyen és ehhez hasonló kommentek sorjáznak Youtube-on az alatt a videó alatt, melyen egy Ferrari 488 GTB mutat be egy teljességgel valószínűtlen manővert.

Az ember újra és újra megnézi a felvételt, mert nem hiszi el, amit lát, pedig ez nem egy számítógéppel megírt filmes trükk valamelyik James Bond-részből vagy a Fast and furious-ból. Utóbbira, ha nem emlékeznétek, íme: 

Ez a valóság, melyet az egyik angol autópályán írt az élet.

A vörös színű Ferrarit egy teherautóból videóz le valaki. A sportkocsi egy rendőrautó elől menekül, s egy ponton a sofőrnak elmegy az esze. Ahhoz legalábbis Max Verstappennek vagy Kimi Räikkönennek kell lenni, hogy valaki megpróbálkozzon egy ilyen manőverrel: a Ferrari a 80-90-el repesztő teherautó platója alá bújva rejtőzik el az őt üldöző rendőrök elől, s a trükk be is jön. A szirénázó autó elviharzik a teherkocsi bal oldalán, s csak utóbb kap észbe, hogy átverték.

A sztori végét nem tudjuk meg, de a lényeg nem is ez, azt megnézhetjük újra és újra a videón.

FRISSÍTÉS: Egyik olvasónk felhívta rá a figyelmünket, hogy a videó nem csak hihetetlen, de valóban nem igazi. Egy 2NCS nevű 3D-s grafikus munkája. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás