promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ott tényleg egy fél kilós drogszállítmány a paróka alatt?
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kolumbiai férfi fél kilós kokainszállítmányt próbált becsempészni a barcelonai reptéren át az országba. A parókája alá alig fért be a pakk, így rettentő ideges volt, amit kiszúrtak a biztonságiak. Ha a hülyeség fájna, a futár már kimúlt volna.

Ennél egyszerűen nincs klasszikusabb hír. A kokain őshazájából, Kolumbiából származott az a férfi, aki a barcelonai reptéren próbált becsempészni egy adag kokaint az országba. Az embernek lövése sincs, hogy ki lehetett a tanácsadója, de a kartell valószínűleg már „gondoskodott” róla.

A Guardian azt írja, a bogotái géppel érkező férfi rendkívül idegesen viselkedett, amikor az ellenőrzőponthoz ért. Ez annyira nem is meglepő, miután 503 gramm színtiszta kokaint szeretett volna a parókája alatt célba juttatni. A férfi, akit ebben az állapotában nem biztos, hogy el tudtok képzelni, így festett. (Fotó: AFP)

Amikor a biztonságiak szépen megkérték, hogy vegye le a műhajat, engedelmeskedett, s a drogszállítmány ott lapult a paróka alatt. Tüstént bilincsbe verték.

Spanyolország a kolumbiai drogszállítmányok egyik fontos célpontja, évi több tonna drog érkezik ide. Egyesült Királyság, Hollandia, Dánia, Franciaország, Írország, Spanyolország – ez az uniós drog top-6.

A futárok azért a fenti férfinél általában ügyesebbek, de így is sorra buknak le ideges viselkedésük miatt. Sokan a gyomrukban csempészik át a tasaskokat, ebbe azonban bele lehet halni, így emberünk inkább az extrémebb utat választotta. Vagy mondjuk ki inkább, hogy egy idióta? Mondjuk.

Ám nem ő az egyetlen: a Guardian gyűjtése szerint négy éve egy nő majdnem egy kiló kokaint rejtegetett a műhaja alatt a reptéri sorban ácsorogva, míg egy másiknak egy 1,7 kilós csomag volt beépítve a mellimplantátumába. Na, az már döfi. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás