promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megölte a barátnőjét az influenszer, majd posztolta a véres képet a lányról
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Döbbenetes gyilkosságról számolt be a Mirror.

A lap írta meg, hogy vasárnap a 21 éves Brandan Andrew Clark megölte a 17 éves Bianca Devins-t, akivel az Instagramon ismerkedett meg. A fiú és barátnője videójátékokat közvetítettek a világhálón, ezáltal váltak influenszerekké.

Az amerikai sajtóban elterjedt hírek szerint egy közös program után összeveszett a new york-i pár, és a srác nemes egyszerűséggel leszúrta a lányt. Majd ő hívta a rendőrséget.

A kiérkező rendőröket öngyilkossággal fenyegetőzve fogadta Clark, aki egy kést is a nyakához szorított, miközben a másik kezével kamerázta a rá fegyvert fogó rendőröket.

A letartóztatás után a fiú beismertette tettét, de csak annyit árult el, hogy megsebesítette a lányt, aki elvérzett, majd a véres holttesttel még szelfizett is egyet. Majd a képet több közösségi oldalra is posztolta, azzal a szöveggel, hogy:

„Sajnálom, Bianca.”

A közösségi oldalakról hamar eltávolították a képeket, ám több százan lementették a lány holttestéről készült fotókat csak azért, hogy később saját oldalukat népszerűsítsék vele.

A lap megtalálta a meggyilkolt lány testvérének a posztját, amiben búcsút vesz az áldozattól:

„A legjobb testvér voltál, akit valaha is kérhettem volna magamnak. Mindig ott voltál velem, amikor szükségem volt rád! Köszönöm!”

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a mobilról is ingyenes 116-123-as lelkielsősegély-számot!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás