Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zseniális, ahogy Woody Harrelson be volt rúgva Wimbledonban

Zseniális, ahogy Woody Harrelson be volt rúgva Wimbledonban

Színes

Zseniális, ahogy Woody Harrelson be volt rúgva Wimbledonban

Színes

Toronicza Péter 12:15

Minden pillanatát kiélvezte a férfi páros döntőnek.

Woodyt azért is imádom, mert akármilyen helyzet van, mindig képes kihozni belőle a számára legjobbat. Így történt ez a szombati Mahut N., Roger-Vasselin E. – Cabal J.S., Farah R. wimbledoni férfi páros döntőn, amit amúgy utóbbiak nyertek meg 3-2-re.

A meccs persze hihetetlenül izgalmas volt, de mégsem ezért lesz emlékezetes a találkozó, hanem azért, mert Woody Harrelson ott ült a nézők között, ráadásul tökre benyomva. Elvileg az alkoholtól volt ilyen bódult, de mint tudjuk, a kedvenc színészünk nem veti meg a gyomot sem, de ezt most lehet kihagyta.

A kiszáradt szájat nehéz megúszni ebben a melegben. A dehidratáltsággal érdemesebb a következő nap foglalkozni, és inni tovább. Lehet nem volt gyom, de Woodynak valami flash beüthetett ennél a pontnál.

Természetesen ki kellett menni újratölteni, de Wimbledonban szigorú szabályok vannak, így akármilyen nagy színész is vagy, nem fognak visszaengedni a helyedre, amíg tie-break van.

Végül sikerült, és Woodyt a hosszabbítás végén visszaengedték, de már kalapban! Szóval igen, addig sem tétlenkedett, és addig szerzett egy tök menő kalapot. Aztán zseni, ahogy a telefonját nézegeti. Szerintem páran magunkra ismerhetünk a péntek esti bulikból, hogy:

„Mi? Ki írt? Mit akar? Nem látok!”

Borítókép: SUZANNE CORDEIRO / AFP