promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum titokban férjhez ment 16 évvel fiatalabb szerelméhez
Borítókép:  Heidi Klum és Tom Kaulitz. Forrás: AFP/Tobias Hasa
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori szupermodell korábban azt mondta, hogy esze ágában sincs újra férjhez menni.

Legutóbb akkor írtunk Heidi Klumról, a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, amikor egy videót posztolt az Instagramra, ahogy fog mos – meztelenül.

Akkor azt írtuk, hogy a német származású Heidi Klum a Victoria's Secret angyalaként vált ismertté, amit csak fokozott az 1998-as Sports Illustrated fürdőruha kiadványában való szereplés. A filmvásznon is kipróbálhatta magát, hiszen többek között szerepelt a Szex és New York, és a CSI: Miami helyszínelők című sorozatokban. Németországban ő vezette az Americas Next Top Model német verzióját, a Germany's Next Topmodelt.

Magánélete még érdekesebb hírekkel szolgált a bulvárlapoknak. Hiszen felesége volt Ric Pipino sztárfodrásznak, a válás után a Red Hot Chili Peppers énekesének lett a barátnője. 2004-ben a Formula-1 egyik nőfalójától, Flavio Briatorétól született kislánya, majd 2005-ben férjhez ment a brit énekeshez, Sealhez, akitől három gyereke született.

Az utóbbi időben azzal került a címlapokra a 46 éves Heidi Klum, hogy egy párt alkott a Tokio Hotel 16 évvel fiatalabb gitárosával, Tom Kaulitz-cal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Paris

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Azonban a TMZ nevű amerikai bulvároldal szenzációként tálalta értesülését, miszerint az énekes és a modell már februárban összeházasodott. Azt lehetett tudni, hogy a pár tavaly karácsonykor jegyezte el egymást. Azonban a portál szerint két hónappal később, megismerkedésük egy éves évfordulóján, február 22-én össze is házasodtak.

Érdekesség, hogy Heidi Klum korábban azt mondta, hogy három házasság után biztosan nem fog újra férjhez menni. Tom Kaulitznak egy házasság van a háta mögött.

Miután a portál nyilvánosságra hozta értesülését, Heidi Klum posztolt egyet az Instagramjára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LVE WHO LOVES YOU BACK

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás