Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hajdú Péter SMS-ben szakított barátnőjével

Hajdú Péter SMS-ben szakított barátnőjével

Színes

Hajdú Péter SMS-ben szakított barátnőjével

Színes

HZS 18:00

A magyar celebvilág kíváló alakja, Hajdú Péter beszélt legutóbbi barátnőjével, s arról, hogyan is működik a való világ.

Mindig érdekes, amikor egy-egy kíváló, ismert személyiség megosztja magvas gondolatait a nagyérdeművel. Hajdú Péter s így tett, amikor a Story magazinnak adott interjút. Egyik fél kérdezett, a másik válaszolt. De milyen válaszok, kérem szépen.

Megtudjuk, hogy Hajdú Péter SMS-ben szakított barátnőjével, ahogy azt is, hogy minden szakításából, párkapcsolati hibájából tanul, kövekeztetéseket von le. Tudja, hogy a csalódásokból tanul az ember.

„Azért legyek együtt valakivel, hogy elmondhassam, van barátnőm? Nekem nem elég, ha valaki szép, azt szeretném, hogy a társam, a barátom legyen. Felnézzek rá, mint nőre. Lehet, hogy velem is nehéz, de nekem nagyon magasak az igényeim”

– vázolta gondolatait Hajdú Péter.

De talán a legfontosabb az – legalábbis Hajdú szerint –, hogy már a múltté a virág és a személyes ismerkedés, helyette ott a közösségi oldal, a csajok, a három-négy vas tűzben tartása. Ugyanis így lehet látni, hogy ki nyitott az emberre.

„Felesleges azt keresni, hogy mennyi szól annak, hogy ismert, tévés, vagy tehetős. Én így vagyok egy csomag, és nekem kell tudni eldönteni, hogy valóban engem szeret, vagy csak le akar húzni és villogni velem”

Elárulta azt is, hogy legutolsó barátnőjével SMS-ben szakított és azóta se látta.  

„Azt gondolom, bármennyire érzik mindketten, hogy nem működik, nagyon rossz leülni egymással szemben, és megbeszélni, hogy legyen vége. Régebben azt mondták, hogy milyen paraszt, aki sms-ben szakít, de ma már így kezdünk el ismerkedni is! Sms-sel indul és úgy is végződik. Szerintem ez tök normális.”

Azért erre az eszmefuttatásra reagálnánk röviden: nem az.

Borítókép: noizona.hu