Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis gyújtogatással üzent az újpesti tulajnak – videó

Curtis gyújtogatással üzent az újpesti tulajnak – videó

Színes

Curtis gyújtogatással üzent az újpesti tulajnak – videó

Színes

Gaba 13:03

Insta-videóban üzent az Újpest belga tulajdonosának Curtis. A rapper enyhén szólva nem támogatja, hogy Roderick Duchatelet megváltoztatta a klub régi címerét, s ezért felgyújtott egy új címerrel ellátott papírt.

Az újpesti drukkerek egy része azóta harcol a labdarúgó csapat új címere ellen, amióta Roderick Duchatelet lecserélte a régit. A Szusza Ferenc Stadionban minden meccsen kint van a tiltakozó drapéria, a szurkolók megmozdulást is szerveztek az új embléma ellen, sőt az anyaegyesület, az UTE pert is nyert az Újpest FC ellen a cégbíróságon címerügyben.

Az új címer azonban, melyet a fanatikusok egy része csak wc-deszkaként emleget továbbra is ott virít a székházban, a mezeken, csecsebecséken.

Széki Attila, alias Curtis hatalmas Újpest-drukker. Nem csak a IV. kerület szülöttje, és a rettegett huligáncsoport, a Korps egykori tagja, az első csapatban is pályára lépett számos alkalommal. Ő sem szívleli a belga tulaj húzását, s ezt most közérthetően hozta a nyilvánosság tudtára Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Egy olyan videót töltött fel, ahol egy újpesti címerrel, és a tulaj nevével ellátott, skyboxos (ez a stadionokban található, luxus kényelmet nyújtó szektor) papírlapot gyújt meg egy öngyújtóval.

„Nem kell új címer. Hajrá, lilák!”

– mondja a rapper, s egy puszit is dob a kamerának.

Ahogy mi is írtunk róla, a Kúria az Újpest FC-nek adott igazat a címerügyben, a cégbíróságon viszont jogerősen pert nyert az UTE, melynek alapján viszont a régire kellene cserélni a címert.

Borítókép: Youtube