promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Becstelen Brigantyk sztárja a Balatonban hűtötte le magát
Borítókép:  AFP/Fadel Senna
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A neves német színész, Daniel Brühl a Good Bye Lenin, a Becstelen Brigantyk, és az Amerika kapitány című filmekből lehet leginkább ismerős. Hétvégi Insta-posztjában a Balatonba ugrik fejest.

Időnként megfordulnak fajsúlyos filmsztárok Magyarországon, a nemrégiben elhunyt filmügyi biztos, Andy Vajnának köszönhetően egész sok csillagot vonzott hazánk az utóbbi években. Nemrégiben Nicolas Cage nézett körül a határon túli magyar területeken.

A hétvégén pedig Daniel Brühl posztolt Instagramon egy fotót, ahogy épp fejest ugrik a Balatonba.

A 41 éves német színész még 2003-ban, a Good Bye Lenin című filmmel futott be, mely a német demoratikus átmenetről szólt. Aztán sorban jöttek a nagyobbnál nagyobb dobások: A Bourne-ultimátum, majd a hős német katona szerepe Tarantino Becstelen Brigantyk című háborús fekete komédiájában.

Brühl, ahogy a mostani filmsztárok zöme, belekóstolt a sorozatok világába is: a 2018-ban forgatott The Alienist című tíz részes drámában, mely az 1890-es évek sötét New Yorkjában játszódik, Laszlo Kreizler törvényszéki pszichológust alakította. A szerep komoly hatással lehetett Brühlre, ugyanis az Insta-fotója mellé ezt írta ki:

„Laszlo, aki még mindig halálosan komoly, a Balatonnál hűti le magát, nincs többé öltöny!!! Micsoda gyönyörű tó ez!”

Az Alienistben vele játszó Dakota Fanning csak annyit fűzött hozzá a képhez:

„cool shot!”

– vagyis remek fotó!

Ha nem láttad még az Alienist sorozatot, de egy kis kedvcsinálóra vágysz, parancsolj: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás