promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A dugóban kifőtt sofőr őrült fenyegetőzése állatias élmény – videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nyári budapesti dugók időnként radikális érzelmeket váltanak ki a sofőrökből. Egy ilyen dühkitörést vett videóra valaki az Irinyi József utcában: a mérges autós némi üvöltözéssel spékelve indult ellenőrzni az előtte haladó kocsi rugózását.

A macskák oldalra fordulnak, és „felfújják” a bundájukat, a majmok két lábra állnak, s a karjukkal hadonásznak, hogy nagyobbnak tűnjenek, amikor veszélyben érzik magukat. A legtöbb állat megpróbál vélt vagy valós ellenfele fölé tornyosulni, amikor úgy érzi, megtámadják, s ezért úgy tesz, mintha kétszer akkora volna, mint valójában. Budapesten hasonló cselhez folyamodott egy felhevült sofőr, amikor mérgesen kipattant a kocsijából, hogy megfélemlítse az előtte haladó autóst. Az esetről videó is készült.

A főváros a nyári felújítások idején gyakran „beáll”, most sincs ez másképp. Az Irinyi József utcában lépésben haladt a sor, amikor ismeretlen okból egy autós hirtelen kiugrott a kocsijából, és a fent taglalt testtartással közelített az előtte haladó kocsihoz. Mi a cimborákkal dinnyeárusnak hívjuk ezt a test/kartartást. A macska felpúposítja a hátát, felfújja a szőrét, a majom felágaskodik, az ember „dinnyét hord”, mikor a kelleténél is félelmetesebbnek akar tűnni.

Szóval az ingerült sofőr odalépett az Opelhez, minden bizonnyal beüvöltött néhány keresetlen szót az ablakon – a felvételnek nincs hangja –, majd a biztonság kedvéért kétszer megrángatta a kocsit. Végül a nyomaték kedvéért még egy kis ökölrázástól kísérve megfenyegette ellenségét autóstársát. Majd a dinnyeárus pózt felvéve visszabattyogott az autójához.

A videót a bpiautosok.hu közölte, minden pillanata élmény, a konfliktuskezelés módszertanai szemináriumon tanítani kellene az egyetemek kommunikációs szakjain. Na jó, nem. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás