Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Leánykérés az M3-as felett? Pipa!

Leánykérés az M3-as felett? Pipa!

Színes

Leánykérés az M3-as felett? Pipa!

Színes

Gaba 11:07

Az M3-as autópálya gödöllői szakaszán kiépített gyalogoshídon kérte meg kedvese kezét egy férfi. A romantikatagadók táborához tartozik, vagy épphogy tökéletesen döntött? Extrém leánykérés - fotóval. 

A lányok bizonyára sűrűn álmodoznak aról, vajon miféle egyedi helyszínt választ majd leendő kedvesük arra, hogy megkérje a kezüket. A festői Comói-tó partján, esetleg a Machu Pichu egyik parcellájának szélén, netán búvárruhában a Vörös-tengerben lebegve. Csak találgatni tudok, feleségem nem sok támpontot adott, amikor az álomszerű leánykérésről beszélgettünk.

Magyarország is bővelkedik a fantasztikus helyszínekben, melyek tökéletesek e célra, elég ha csak a Citadellára, a szalajka-völgyi Fátyol-vízesésre, vagy mondjuk az Őrség egyik gyönyörű szerére, esetleg a Tihanyi-apátságra gondolunk. Hősünknek sokkal letisztultabb képzete volt azonban a dologról: fogta választottját, s elvitte az M3-as autópályát Gödöllőnél keresztező gyalogoshídra. Majd letérdelt, s feltette az emberi élet egyik legsúlyosabb kérdését. Mivel odalent eközben a dugóban főttek a kocsik utasai, volt, aki lekapta a pillanatot.

Pár mókás kedvű hozzászóló felvetette, lehet, hogy egy öngyilkosjelöltet beszélt le tervéről kedvese, de az is előfordulhat, hogy csak egy bocsánatkérésről volt szó. Egy gödöllői illetőségű valaki pedig azt írja, nem lehet véletlen a választás, a helyiek számára a sárga híd ikonikus helyszín.

Az egyik hozzászóló videót is készített a boldog párról.

A feltételezett siker reményében gratulálunk az ifjú párnak, sok boldogságot nekik.

Borítókép: Facebook/Mátyás János