promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egészen szokatlan dolgot sikerült videóra vennie egy lánynak
Borítókép:  Twitter
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A twitterezők teljesen bezsongtak ettől a videótól, annyira megtévesztő. Elsőre mindenki azt hitte, egy pici gorillát lát. És aztán...

A @keita_simpson nevű Twitter-felhasználó posztolta csütörtökön azt a videót, amin egy varjú ver át mindenkit a palánkon. Az internet népe teljesen összezavarodott, mert sokkal inkább nézett ki egy aprócska gorillának.

A videón az látható, hogy a varjú szokatlanul nagy, ráadásul látszólag nem a lábán áll, hanem a szárnyain. A dolgot csak még viccesebbé teszi, hogy a madár mintha tudná is magáról, hogy valami különlegeset csinál, amivel kiérdemli a nagyérdemű figyelmét. Abszolút büszke teremtmény!  

Mielőtt felröppenhettek volna mindenféle pletykák egy új, mutáns madár-gorilla fajról, egy hivatásos varjúszakértő (úgy tűnik, ma már ez is külön szakma...), Kaeli Swift elmondta, mit láthatunk a videón:

„Először is, ez egy dzsungelvarjú, ezért van aránytalanul nagy feje. Másodszor, nem hiányzik a lába, és nem a szárnyaival tartja magát a magasban, ez fizikai képtelenség lenne. A madár valójában napozik. Amikor a madarak napoznak, leejtik a szányaikat, és elbillentik a farkukat. Így, a megfelelő szögből nézve, a lábak takarva vannak – az elbillentett farok miatt nem látszódnak. A napozó madarak csőre általában csukva van, testük pedig közelebb van a talajhoz, amely pozícióban egyértelműbbé válik, hogy napoznak. A videó készítője valószínűleg épp a pozícióváltás pillanatában kapta le a varjút.”

Az biztos, hogy abszolút egyedi pillanat volt! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás