promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem tudni, miért, de hasba szúrta magát a Guns N' Roses volt dobosa
Borítókép:  stuff.co.nz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem életveszélyes, de vélhetőleg súlyos sérülést szenvedhetett csütörtökön Steven Adler, a Guns N' Roses egykori dobosa, akit kórházba kellett szállítani. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, tehát ő szúrta hason magát.

Csütörtök éjjel mentőautó szállította kórházba Steve Adlert, a Guns N' Roses egykori dobosát. A Sun a TMZ-re hivatkozva azt írja, a volt zenész hason szúrta magát Los Angeles-i otthonában.

Lehet, hogy ilyen állapotban volt? 

A rendőrség azt mondta a portálnak, valaki este fél 7 körül hívta a mentőket a helyszínre. Adlernek több sebe is volt a hasán, a gyomra is megsérült, de azok nem veszélyeztették az életét. A hatóság azt mondta, nem történt bűncselekmény, Adler tehát valamilyen furcsa okból saját magát szúrta hason. Hogy miért, és hogyan, azt egyelőre nem tudni. 

Ha magánál van, azért tud ő alkotni: 

Adler a Guns N' Roses 1985-ös indulásától fogva a zenekar tagja volt, ám idővel heroinfüggő lett és alkoholproblémákkal is küzdött. 1990-ben ezért kivágták az együttesből, ő volt az első tag, aki kivált. A Use your illusion II albumon a Civil War című számban még ő dobolt.

Ezt követően újraalakította régi zenekarát, több bandával is játszott, végül létrehozta a saját magáról elnevezett együttest (Adler) 2012-ben. 2016-ban még egyszer fellépett a Guns-zal.

Időközben több tévés celebrity műsorban is feltűnt, melyek a függőségről, rehabról és az alkoholizmusról szóltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás