promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorisztikus repülés után a hajóba csapódott egy lakóautó
Borítókép:  A sofőrnek köszönhető alighanem, hogy a komp utasai nem sérültek meg (CBC).
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sofőr mintha akcióhősnek gondolta volna magát, de valódi hősként halt meg abban a sokadik látásra is hihetetlen balesetben, amely Kanada keleti részén történt. Több tíz métert repült a komp után egy lakóautó a szárazföldről, mielőtt becsapódott. 

Akciófilmbe illő, de sajnos tragédiával végződő jelenetet rögzített a hét elején egy komp fedélzeti biztonsági kamerája Kanadában. Tadoussac a legkeletibb nagyállamban, a francianyelvű Quebecben található,

itt indult útnak békésen egy autókat szállító komp, amikor egészen hihetelen jelenet történt. 

A videót látva úgy tűnik, hogy a lakókocsi sofőrje sérthetlen akcióhősnek gondolta magát, és minden áttörve padlógázzal a szárazföldről még a hajó után akart repülni, amikor látta, hogy lekéste.  

A CBC és a felvételt itthon felfedező alapjarat.hu alapján viszont egész más történt. A 40 éves Éric Belec, amikor észlelte, hogy mechanikai probléma miatt irányítatlanná válik a számára az autó,

a dudát is nyomta, hogy megmentse mások életét. 

Mint a felvételen látszik, a tízperces hajózás utasai a komp hátsó végében békésen jönnek-mennek, mielőtt a lakóautó felfoghatatlan sebességgel megjelenik, és közéjük csapódik.

Éppen arrébb sétálnak, talán a dudálás hatására is, amikor a kocsi becsapódik. 

Eric Bélec a kórházban belehalt a sérüléseibe, hölgyutasa állapota kritikus lett a baleset után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás