Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A rendőrség nem tud betelni a meztelenül robogózó férfi látványával

A rendőrség nem tud betelni a meztelenül robogózó férfi látványával

Színes

A rendőrség nem tud betelni a meztelenül robogózó férfi látványával

Színes

Gaba 18:00

Ha azt vesszük, hogy még napokig eltart a kíméletlen hőhullám, elképzelhető, hogy divatot teremtett a meztelen motorozással egy német férfi. A brandenburgi rendőrség lekapcsolta, de nincs mit tenni ellene, hisz nem sértett szabályt. Így marad a röhögés.  

Az egy dolog, hogy az emberről csorog az izzadság a hőségben, de azért mégsem vetkőzünk meztelenre, ha kimegyünk az utcára. Vagy mégis? Egy németországi motoros úgy döntött, hogy tesz a jelenkori ruházkodási szabályokra, és anyaszült meztelenül pattant kismotorjára.

A local.de azt írja, a brandenburg tartományi rendőrség Twitteren posztolt a szerdai hírről, ugyanis az egyszeri divattanácsadót lekapcsolta az egyik járőr. Az úriemberen csak a sisak és egy szandál volt.

A rendőrségnél dőltek a kacagástól, viccesen arra kérték követőiket, hogy adjanak címet a fotónak. Akár ti is megtehetitek ezt most kommentben.

A brandenburgi rendőrség egyébként azt írta, hogy a meztelenül furikázó, enyhén telt figura nem sértett meg semmilyen szabályt azzal, hogy nem viselt ruhát motorozás közben. Csak akkor indulna ellene eljárás, ha valaki feljelenti. Így maradt az igazoltatás, s vélhetőleg folytathatta útját.

A szerte Európában, így Németországban is tapasztalható rettentő hőhullámmal pár napig még küzdenünk kell. Addig is senkinek sem tanácsoljuk a meztelen robogózást. Nehogy odakozmáljon az illető a felforrósodott ülésre.

Borítókép: Twitter/Polizei Brandenburg